Ik ben niet één met mijn verlangen, daarom werkt de wet van aantrekkingskracht niet bij mij

Het is normaal dat we steeds weer nieuwe verlangens krijgen. Je raakt nooit uit gevraagd. Iedere keer wanneer er zich een situatie voordoet, waarin jij de situatie niet als prettig ervaart en jij dus iets anders wilt, stuur je een nieuw verlangen het universum in. De wet van aantrekkingskracht zal hier altijd op antwoorden. En jouw verlangen zal ingewilligd worden.

Hoe kan het nu dan toch zijn, dat jij daar niets van ziet. Je voelt je slecht, want je ziet dat je verlangen nog steeds niet gemanifesteerd is. Zou de wet van aantrekkingskracht dan bij jou niet werken? Waarom werkt het wel bij anderen?

Je voelt je steeds slechter en de manifestatie van het verlangen blijft uit.

De reden dat jij je slecht voelt is niet omdat jij het verlangen nog niet hebt. De reden dat jij je slecht voelt, is omdat de bron binnenin je hier anders over denkt. De enige reden waarom jij je slecht voelt is omdat je verkeerd gefocust bent. Een negatieve emotie is een teken dat je verkeerd gefocust bent. De bron binnenin je denkt er anders over. De bron weet namelijk wel beter.

Iedere keer wanneer jij een verlangen het universum in stuurt, dan wordt de volwaardige versie van jou in de vortex, die gegroeide versie. De versie waarin jou verlangen al is gemanifesteerd. De vortex is een vibrationele realiteit, waarin al jouw verlangens gemanifesteerd worden.

Hoe kun je er nu voor zorgen dat jouw verlangen gemanifesteerd wordt? Zorg ervoor dat je in de vortex komt.  Zorg dat je één wordt met je verlangen. Want alles in het universum is vibrationeel. Net als je radio luistert en je zet het op 90,9 FM, dan hoor je ook niet wat op 102 FM is. Zo werkt dat bij alles. De wet van aantrekkingskracht zegt namelijk, gelijke trekt gelijke aan. Zorg dus dat je op dezelfde frequentie zit als je verlangen, als de vortex.

Wanneer jij je slecht voelt, dan betekent dat eigenlijk dat je niet op de frequentie van het verlangen zit, en dus verre van de vortex bent. De enige oplossing is zorgen dat jij je goed  voelt, want wanneer jij je goed voelt, dan wil dat zeggen dat jij er hetzelfde over denkt als de bron binnen in je. En dat is een teken dat je op de juiste weg bent en dat je in de vortex bent. De bron wijst je namelijk altijd de weg en weet altijd het beste voor jou.

Wil je dat al jouw verlangens worden gemanifesteerd? Zorg dan dat je je goed voelt, dan weet je dat je in de vortex bent en dat al je verlangens één voor één worden gemanifesteerd. Een negatieve emotie is dus ook niet perse slecht. Het is gewoon een teken en hulpmiddel om je er aan te herinneren dat je verkeerd gefocust bent en niet hetgeen dat je wilt, naar je toe aan het trekken bent. Het is gewoon weer een nieuwe kans, om je gedachten, gevoelens, gemoedstoestand aan te passen aan dat wat wel goed voor je voelt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *