Jij bent een krachtige creator!

Creëer de hemel in plaats van de hel

Het leven overkomt je niet en je word niet door omstandigheden geleefd. Jij bent daarentegen super krachtig.

De meeste mensen denken dat het leven hun overkomt. Dat ze altijd pech hebben of dat anderen altijd geluk hebben. Dit is nooit het geval. Alles wat in jouw leven gebeurd, heb jij zelf gecreëerd. Jij bent een krachtige creator.

Jouw gedachten creëren jouw wereld. Jouw overtuigingen en concepten creëren jouw wereld. Alles wat jij denkt en gelooft dat word jouw waarheid. Alles om je heen is een weerspiegeling van wat jij gelooft over jezelf en het leven. Al jouw overtuigingen bepalen wat om jouw heen wordt geprojecteerd. Dus wat zijn jouw overtuigingen? Wat geloof jij dat de waarheid is? Want wat jij gelooft dat de waarheid is word ook jouw waarheid.

Dit is een mooie kans. Je kunt vanaf nu dus bewust jouw droomleven creëren. Wat wil jij dat jouw waarheid word? Denk die positieve dienende overtuigingen. Voel die overtuigingen. Word die overtuigingen. Zie de waarheid al voor je in je hoofd. Visualiseer de uitkomst die je graag wil hebben. Geloof er heilig in dat wat jij gelooft ook de waarheid wordt.

Creëer wat jij wil. Wat wil jij? Wat zijn jouw grootste verlangens? Zie deze al voor je. Voel deze al. Ben deze al. Leef deze al. Neem alle acties richting deze uitkomst, alsof het er al is. En het zal zo zijn.

De wet van aantrekkingskracht werkt altijd. Het zegt gelijke trekt gelijke aan. Wanneer jij vol al die gevoelens voelt die je krijgt als de uitkomst al is uitgekomen, dan trek je op dat moment die uitkomst naar je toe en het zal zo zijn. Leef die positieve uitkomst en het zal zo zijn.

De wet van aantrekkingskracht is een universele wet die net als de wet van zwaartekracht altijd werkt. Spring jij van een gebouw af, dan zal je omlaag vallen. De wet van aantrekkingskracht werkt ook altijd. Wat je bent, zal je aantrekken.

Jij bent een krachtige creator en kunt het leven aantrekken dat jij wilt. Word een bewuste creator en leef je droomleven. Word je bewust van al je overtuigingen die je hebt en elimineer de belemmerende overtuigingen. Een overtuiging is een gedachte die heel vaak heb gedacht. Dit betekent dat je dit dus ook altijd weer kunt omkeren. Start met de wensen, positieve gedachten, keer op keer te denken, zodat deze dienende positieve gedachten/ overtuigingen de andere overtuigingen overstemmen. Elimineer alle belemmerende gedachten en vervang ze met positieve overtuigingen, die stap voor stap jouw droomleven creëren. Het leven dat jij verdient en waarvoor jij hier op aarde bent. Je bent hier om te genieten en om in overvloed te leven. Je bent hier om extreem gelukkig te zijn.

Jij bent een krachtige creator. Start met bewust jouw hemel op aarde te vormgeven in plaats van de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *