Hoe zorg ik dat het Universum mee werkt?

Jamie VoustenKies voor liefde (1)

Het is heerlijk om mee te gaan met de stroming van het leven. Alles komt je toe. Je hoeft er weinig tot niets voor te doen. Je hoeft je alleen maar goed te voelen en te chillen en alles lijkt vanzelf aan te komen waaien.

Dit is niet hoe het voor de meeste mensen is. Ze ploeteren hard en het zit vaak helemaal niet mee. Ze hopen dat de dag komt, dat alles moeiteloos en vloeiend gaat.

Dit is helemaal niet onwaarschijnlijk. De meeste mensen denken dat dit echter onmogelijk is, maar dat is het niet.

Het is je natuurlijke staat dat je gelukkig bent en dat alles moeiteloos verloopt. Wij zijn zelf degene die de weerstand hebben tegen het moment, waardoor het allesbehalve moeiteloos gaat.

Wanneer je vol in de stroming staat en meegaat met de flow, dan komt alles moeiteloos op je af en lijkt het of het hele Universum met je meewerkt. Dit is dan ook echt het geval.

Wanneer jij je vol overgeeft aan het moment en steeds vol met de stroming meegaat, dan zal alles moeiteloos in je leven verlopen.

Overgave, hoe doe ik dat?

 Het enige dat je hoeft te doen is je over te geven. Overgave is volledig vertrouwen op het grote plan van het Universum. Volledig vertrouwen op je Hogere Zelf die dan ook echt weet welke kant jij uit moet.

Je moet jezelf zien als een wezen met twee hoofden. Het ene hoofd weet de weg niet en is hier in zijn fysieke vorm op aarde. En het andere hoofd weet de weg wel en kan het hele pad overzien. Dit hoofd is in het non-fysieke deel. Dit hoofd weet precies wat het beste voor jou, hoe jij het gelukkigst bent en hoe je het meest groeit en plezier ervaart. Het andere hoofd op aarde, hoeft alleen maar de aanwijzingen van het ene hoofd op te volgen en het zou immens gelukkig zijn. Alles zou een moeiteloze, plezierige reis zijn zonder lijden.

Het ene hoofd of ookwel je Hogere Zelf/ Universum werkt altijd met je mee en staat dus altijd aan je zijde. Het geeft je constant tekens en aanwijzingen welke kant jij moet. Alleen wanneer jij je bewust bent van je persoonlijk richtingssysteem of ookwel je innerlijk kompas zal jij weten welke kant je op moet.

Wanneer je dit dan vol volgt, zal jij de Hemel op aarde leven.

Wanneer jij iedere stap, in ieder moment vol in de flow doet waar jij blij van wordt en wat jou de meeste opluchting geeft, zal jij moeiteloos jouw droomleven leven en zal alles moeiteloos gaan.

Jij bent de enige die weerstand heeft tegen het moment. Jij bent de enige die dus dan weerstand heeft tegen het leven. Het Universum werkt altijd met jou mee, maar jij laat het niet toe.

Geef je compleet over aan het moment, vertrouw erop dat je volledig wordt begeleidt op je pad en jouw leven zal werkelijk magisch worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *