Zoek niet naar de perfecte relatie!

Wil jij graag de perfecte relatie? De relatie zonder problemen, zonder discussies, zonder meningsverschillen en zonder conflicten? Dat zou fijn zijn he?

Zoek niet naar die perfecte relatie. De relatie is juist perfect, zolang er groeimogelijkheden zijn. Je bent hier beiden om te groeien en ervaringen op te doen. Relaties met anderen aangaan zorgen ervoor dat je sneller en veel groeit.

Maak geen beloftes voor altijd. Leg jezelf niet vast, zodat je geen kant meer op kan. Zorg ervoor dat je veel overeenkomsten en dezelfde interesses hebt, zodat je je het meest van de tijd geweldig voelt en dat er veel groeimogelijkheden zijn. Zodat de relatie een grote kans heeft van slagen. Maak geen loze beloftes.

Zorg ervoor dat je altijd de vrijheid hebt om de keuze te maken of je doorgaat. Zorg voor de vrijheid in de relatie, dat is het allerbelangrijkste.

Zeg tegen de ander: ‘’Tot nu toe hebben we het heel leuk samen. Tot nu toe ben ik heel dol op je en hou van je. Je weet nooit hoe het gaat lopen. Op dit moment ben ik helemaal gelukkig met jou. Ik zal mijn best doen om helemaal mezelf te zijn en altijd trouw te blijven aan mijn Ware Zelf. Deze relatie heeft een hele grote kans van slagen, want ik zal altijd mijn best doen om trouw te zijn aan mijn Ware Zelf. Om één te zijn met Wie ik Werkelijk ben. En dan zal ik me altijd zo goed mogelijk voelen en altijd het beste in jou zien. Ik zal me altijd focussen op de positieve punten van jou en de relatie en zal zo min mogelijk praten over de dingen die ik niet wil. Want focussen op de dingen die niet werken, zal het alleen maar nog groter maken en dat wil ik niet. Ik zorg ervoor dat ik me altijd zo geweldig mogelijk voel en dat ik één ben met mijn Hogere Zelf, zodat mijn liefde voor jou zo groot mogelijk is. Zodat mijn liefde voor alles zo groot mogelijk is. Ik neem mijn volle verantwoordelijkheid voor hoe ik me voel. Ik zal niet met de vinger wijzen. Dit is mijn creatie en mijn verantwoordelijkheid. Ik ga geen loze beloftes doen. Op nummer één blijft staan hoe ik me voel en daar doe ik alles voor. Ik blijf ten alle tijden mijn hart volgen. Dan zal ik het gelukkigst zijn en jij moet dat ook doen.’’

Dan is de relatie met de ander, de relatie met je Hogere Zelf. De fundamentele relatie is de relatie met je Hogere Zelf. Alles staat en valt met of je één bent met je Hogere Zelf. Of je op één lijn bent en dus trouw bent aan Wie je Werkelijk bent.

Bekijk het leven en de ander altijd met de ogen van Je Hogere Zelf, met de ogen van liefde, dan zal altijd alles voor je werken.

Maak geen loze lange termijn beloftes. Voel de vrijheid. Zorg ervoor dat je altijd één bent met je Ware Zelf en alles gebeurt ten goede van jou. Maak zoveel mogelijk plezier en geniet samen!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *