Hoe creëer je meer synchroniciteit in je leven?

Wat is synchroniciteit eigenlijk? Synchroniciteit zijn ‘’toevalligheden’’ in je leven. Als je helemaal synchroon loopt met je levenspad vliegen de toevalligheden je om de oren.

Niks gebeurt toevallig.

Alles gebeurt met een reden.

Wanneer je ervaart dat je dagelijks leven vol zit met wonderbaarlijke toevalligheden, dan betekent dit meestal dat je het pad wat je eerder al hebt uitgestippeld, herkent. Wanneer je iets meemaakt dat toeval lijkt, dan is dat gewoon een herkenning op zielsniveau. We hebben van tevoren dit pad uitgestippeld, maar herkennen dat vaak niet meer. Op het moment dat zo’n toevalligheid plaatsvindt, herken je dat weer en word je er bewust van. Dat is bewuste creatie, oorzaak en gevolg. Iedereen kan de bewuste creator van zijn eigen leven zijn. Zo kun je bepaalde mensen en omstandigheden die jou helpen op je pad bewust aantrekken.

Je bent hier op aarde gekomen met een purpose, een levensmissie. Alles dat op je pad komt zal je helpen om deze levensmissie te gaan leven. De juiste mensen komen op je pad en de juiste omstandigheden gebeuren, zodat jij vol deze taak kunt gaan uitoefenen. We kunnen nooit echt van ons pad af raken. We kunnen onszelf alleen maar afremmen door niet het pad dat zich voor ons ontvouwt te volgen. In synchroniciteit te leven met wat zich voordoet. Hoe bewuster je in het leven staat en hoe meer je je bezig houdt met wat de bedoeling is, hoe meer synchroniciteit op je pad komt.

De laatste jaren is mijn leven één en al synchroniciteit. Het ene wonderbaarlijke na het andere gebeurt. Ik word steeds naar de juiste mensen geleid die mij weer verder kunnen helpen op mijn pad. De juiste omstandigheden worden gecreëerd, zodat ik steeds meer mijn levensmissie kan gaan uitvoeren. Soms gaan er weken voorbij dat ik helemaal geen of amper ‘’toevalligheden’’ op mijn pad ervaar. Dan loop ik weer wat minder synchroon met mijn pad en laat ik me weer even leiden door belemmerende overtuigingen en angsten.

Gelukkig volgt daarop altijd weer een periode dat ik volledig alle angsten aanga en steeds weer uit de comfortzone stap. Ik zet dan weer alles op alles om alles uit mezelf en mijn leven te halen. Ik merk dat dan meteen weer alles begint te stromen. Ik barst op zo’n moment van de energie en de ideeën en inspiratie stromen tot me.

Het keer op keer weer doorzetten, niet opgeven, de moed houden en alle angsten aan blijven gaan zorgen ervoor dat ik zo snel en optimaal mogelijk mijn levenspad doorloop en ondergedompeld word in synchroniciteit.

Het is iedere keer zo bijzonder

als echt alle puzzelstukjes op zijn plek vallen.

Hoe herken ik mijn levenspad?

Overal waar je komt, krijg je boodschappen en tekens. Alles wat in je leven gebeurt heeft een reden. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt is een voorbereiding op wat gaat komen. Als je terugkijkt op je leven en alle puntjes met elkaar verbindt, overzie je het waanzinnig mooie resultaat. Ineens kom je erachter dat iets waar je een jaar geleden mee bezig was, nu ineens perfect in het plaatje past.

Zo hield ik me de laatste weken bezig met het gevoel om een retreat te geven. Ik sprak dit al op verschillende plekken uit tegen mensen. Het was nog alleen maar een idee. Toen ik eergisteren plotseling volledig in de flow was, kwam het hele retreat tot me. Ik bleef maar aan het schrijven en de ideeën bleven komen. Alle stukjes vielen op de plek. Van de lokatie, de periode, de hele inhoud, het programma, de maaltijden, echt alles kwam tot me. Het blijft maar stromen en ideeën blijven binnenkomen. Het is zo wonderbaarlijk mooi hoe het Universum werkt en me keer op keer volop steunt, zodra ik mijn hart volg en vol mijn dromen najaag.

Het volgen van je hart

zorgt voor synchroniciteit in je leven.

Luister naar je innerlijk kompas die je constant de weg wijst. Luister naar de stem van je ziel. Waar maakt je hart een vreugdedansje van? Leef je dromen en volg je passie. Wanneer jij volledig voor het leven van jouw purpose gaat, dan zal ook jouw leven vol met synchroniciteit komen. Dan zal jij echt aan alle kanten merken dat het Universum je met alles steunt. Echt alles werkt dan met je mee. Volg je hart en stap uit de comfortzone, want daar ligt het geluk.

Heb je hulp nodig bij het herkennen van je diepste verlangens? Wil je al je angsten aangaan? Wil je weten wat je purpose is, waarom je hier bent en wat jouw unieke liefdevolle bijdrage aan de wereld is? Ga dan met me mee op retreat. Hou mijn website en nieuwsbrief in de gaten. Wil je liever eerst een workshop bijwonen of kun je niet wachten en wil je meteen een persoonlijk consult met mij? Stuur me een mail naar: jamievousten@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *