Hoe ik mijn droomhuis manifesteerde…..

Ik deel je hier mijn verhaal hoe ik onder andere mijn droomhuis manifesteerde en geef je 7 tips hoe dit te doen.

Ik woonde nog thuis en was al een tijdje op zoek naar een woning. Een huurwoning. Ik woonde in een hele mooie buurt en wilde hier graag blijven wonen. Ik wilde een huis met een tuin en meerdere kamers zodat ik genoeg ruimte voor alles had. Het huis om de hoek kwam vrij. Het was een prachtig huis met een prachtige tuin en voldeed aan al mijn wensen en zelfs nog beter.

Ik reageerde op het huis om ervoor in aanmerking te komen en ik kwam 6e te staan. Je komt namelijk op een wachtlijst te staan en hoe langer je op de wachtlijst staat hoe eerder je in aanmerking komt voor een huis. Het ook zijn dat iemand voorrang heeft om een bepaalde reden. Ik stond er al een aantal jaren op, dus ik kwam vrij vooraan op de lijst. Er waren 5 mensen voor me die op het huis hadden gereageerd. Zij zouden het dus eerst krijgen.

Vanaf het moment dat ik zag dat het huis vrij kwam, wist ik al dat ik het zou krijgen. Ik was er zo van overtuigd dat ik al tegen iedereen zei dat ik daar kwam te wonen. Ik vertelde het tegen mijn familie, mijn collega’s en tegen buurtbewoners.

Ik liep dagelijks met de hond erlangs en visualiseerde dat ik er woonde en door de huiskamer aan het dansen was. Ik visualiseerde dat ik er de tuin aan het doen was.

Een tijdje later kreeg ik een uitnodiging net als de eerste 10 anderen om er een kijkje te gaan nemen. Ik ging er vastberaden heen en vol vertrouwen dat ik MIJN huis ging bezichtigen. Het was heel druk en iedereen die er rond liep was heel enthousiast. Dit weerhield mij niet met vertrouwen houden. Ik liep rond in het hele huis en plaatste al in gedachten in iedere ruimte welke meubels er zouden te komen staan. Ik verfde in gedachten al de muren.

Eenmaal thuis bevestigde ik meteen bij de woningverhuur dat ik het huis zeker wilde.

Dagelijks bleef ik langs wandelen en visualiseren dat ik daar woonde. Ik maakte een tekening van het huis met mezelf erin en hing dit in mijn slaapkamer zodat ik het iedere dag zou zien.
In gedachten visualiseerde ik steeds dat ik dat ik mijn moeder en vrienden opbelde van blijdschap dat ik het huis had gekregen.

Ik bleef vertrouwen houden.

Toen kreeg ik een telefoontje…..

Ik zou het huis NIET krijgen. Iemand vóór mij op de wachtlijst had het geaccepteerd. Ik geloofde het niet. Het kon niet waar zijn. Ik voelde in mijn hele wezen dat ik het zou krijgen.

Ik liet het los. Ik werd er niet boos over en ging er niet over klagen.
Nee, ik ging naar de gamma en kocht alvast de verf voor op de muren.

Ja dit is echt waar.

Een paar dagen later werd ik weer gebeld. De vrouw van de woningverhuur vroeg of ik nog steeds interesse had, want wonder boven wonder zei ze hadden ALLE mensen voor mij afgezegd.
Zij snapte er helemaal niets van. Ze zei nog dat die mensen vast gouden kranen wilde, want dit was zo’n prachtig huis. (Ik wist het wel)

Ik mocht me diezelfde dag nog komen inschrijven.
Ik was zo dankbaar. Ik voelde me zo gezegend.

Dit was mijn nieuwe thuis. Een prachtig super groot hoekhuis met een mega grote tuin. Een groot terras en een groot grasveld en een prachtige aangelegde bloementuin. Een grote oprit en een schuurtje. Het huis had een eetkeuken, een woonkamer, 4 slaapkamers, een badkamer, een aparte wc en een super grote zolder met twee gedeeltes. En het had net allemaal nieuwe kunststof ramen gekregen, een nieuwe verwarming in het hele huis en er was een heel nieuw dak opgekomen. Alles super goed geïsoleerd. Het was een heerlijk licht huis. O ik was zo gezegend.

Ik kreeg een prachtig huis voor mij alleen, want toen woonde ik nog alleen. Het voelde als een groot wonder en ik was zo super dankbaar.

Welke stappen had ik genomen om mijn droomhuis te manifesteren?

1: BELIEVE.
Dat ook al kun je het nog niet met je ogen zien. Als jij er vol in gelooft en je blijft vertrouwen, ook wanneer er obstakels op je pad komen, je blijft volhouden, dan zal het zich ook manifesteren. Blijf geloven en blijf achter je keuzes en beslissing staan. ’Believe and achieve!’’

Een ‘’leap of faith’’ nemen is echt het CODEWOORD bij manifesteren!! Durf risico’s te nemen en hier in te blijven geloven!

2: Visualiseer de einduitkomst
Het visualiseren van je verlangens helpt enorm om te manifesteren. Zie het al voor je, voel het, proef het. Ik danste er en deed de tuin. Ik plaatste de meubels in gedachten al daar. Ik keek dagelijks naar de tekening en zag mezelf daarin. Ik liep langs het huis en zag mezelf in de woonkamer. Bij visualiseren is het belangrijk dat je altijd de einduitkomst visualiseert en dat je altijd jezelf erin visualiseert.

Napoleon Hill — ‘Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.’

3: Meer liefde in de wereld, niet alleen persoonlijk gewin
Ik voelde ook heel erg dat het niet alleen goed voor mij zou zijn, maar ook voor anderen. Ik voelde heel erg dat ik me er zo fijn zou voelen dat ik veel meer van betekenis kon zijn voor anderen. Ik zou er ook heel goed mijn eigen bedrijf kunnen starten en vanuit daar mensen gaan coachen. Dus indirect zou het ook anderen helpen als ik daar zou komen te wonen. Het bracht indirect dus ook meer liefde in de wereld. Daarnaast zou er bij mijn moeder een slaapkamer vrij komen en zou 1 van mijn broertjes eindelijk een volwaardige slaapkamer krijgen. Het zou overal goed voor zijn.

4: Voel je goed, zodat je in een ontvangen staat bent.
De wet van aantrekkingskracht werkt op al deze stappen. Bij deze stap zorg je ervoor dat je op dezelfde vibratie bent als je gemanifesteerde verlangen. Dus wat voel je als je dit huis hebt. Ik voelde me heerlijk vrij, geliefd, dankbaar en vreugdevol. Ik zorgde er dus steeds voor dat ik mezelf zo voelde. Ik danste thuis ook alvast in mijn slaapkamer van vreugde en visualiseerde dat ik in de woonkamer van mijn huis danste. Dit leg ik ook uitgebreid uit in mijn gratis eboek JIJ MAG ER ZIJN!

5: Neem de stappen hier naartoe alsof het al IS!
Ik kocht alvast de verf. Ik vertelde iedereen al dat ik het huis al had.

6: Volledige overgave in de ‘’Hoe’’
De ‘’hoe’’ is van het Universum. Jij hoeft alleen je bestelling te plaatsen. Jij hoeft alleen te weten wat je wilt en hier vastbesloten voor te gaan. Het Universum zorgt voor het ‘’hoe’’. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken. ‘’Ask and receive!’’ Geef je dus volledig over.

7: Ben dankbaar
Ik was van tevoren al dankbaar dat ik het zou krijgen. Op deze manier was ik ook alvast op de vibratie van het uitgekomen verlangen. Dankbaarheid is één van de hoogste trillingen. Wanneer je dankbaar bent, ben je zo vol liefde en gaat manifesteren super snel! Ben dus nu al dankbaar voor wat je wilt.

Deze 7 stappen zorgde ervoor dat ik mijn droomhuis manifesteerde. Inmiddels woon ik er al niet meer, omdat mijn pad me weer ergens anders naar leidde. Naar Amsterdam, waar ik inmiddels samen woon met mijn vriend en onze dochter en kat. Ik volg altijd mijn hart en waar mijn pad me heen brengt. Ik geloof er ook in dat je steeds nieuwe verlangens krijgt en daarom kun je meerdere droomhuizen hebben in je leven. Ik geloof erin dat je leven steeds beter en mooier wordt. Iedere keer weer ga je weer een level hoger.

Dit manifesteerde ik nog meer:

  • Ik wilde heel graag aan een online programma meedoen, had het geld er toen niet voor en manifesteerde een andere optie en ik won het online programma t.w.v. 1500 euro!
  • Ik won een retreat in IBIZA
  • Ik wilde 3 x in een jaar op een verre vakantie en manifesteerde dit
  • Ik wilde een kat en kreeg dit cadeau
  • zwanger worden en het in 1 keer lukte
  • 1 keer een auto cadeau kreeg en 1 keer voor een prikkie vond
  • Een baan die toen perfect bij mij paste en bij de situatie en geweldig combineerbaar was met het opstarten van mijn bedrijf
  • Ik wilde een cursus in Amsterdam doen, maar wist toen niet qua financieel en verblijf. Werd beiden gemanifesteerd
  • Ik manifesteerde mijn verlangen om naar azie te gaan
  • Ik manifesteerde een positieve ervaring van de bevalling

En zo kun je nog wel even doorgaan.
Ga met deze 7 stappen aan de slag en manifesteer jouw verlangens. Het moeten wel verlangens zijn die jou verder brengen en die meer liefde in de wereld brengen, dan zullen ze zeker materialiseren.

En leuk om te weten is, dat wanneer jij een verlangen hebt, die ook zeker uit kan komen. Verlangens heb je alleen als ze ook echt werkelijkheid kunnen worden. Dus al jouw verlangens die je vanuit je hart en ziel wilt, kunnen werkelijkheid worden.

Succes met de 7 stappen!

En ik zou het leuk vinden, als je deze 7 stappen hebt gevolgd bij een verlangen en het ook daadwerkelijk is gemanifesteerd,  je het mij laat weten.

Heb je hulp nodig bij het manifesteren van je verlangens? Neem dan contact met me op. Vraag nu een gratis intakegesprek aan en dan kijken we vanuit daar verder wat je nodig hebt of meld je aan voor het retreat in Frankrijk, waar we hierbij de diepte in gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *