Hoe ga je om met ziekte, verlies van baan, huis en relaties?

Wanneer je last hebt van een lichamelijke klacht, dan kun je dit ook omshiften. De vibratie van ziekte is een andere vibratie dan gezondheid. Net als angst een andere vibratie is dan liefde. Of schaarste een andere is dan overvloed.

Dus.. Wanneer je een probleem ervaart. Dit kan dus zijn dat je je ziek voelt of last hebt van een bepaalde lichamelijke klacht. Misschien heb je je baan of huis net verloren of is je relatie net uitgegaan. Dan ervaar je dat waarschijnlijk als een probleem, als een ‘’lastige’’ situatie.

Een probleem zit op een andere frequentie dan een oplossing. Zo zit een vraag ook op een andere frequentie dan een antwoord. De twee bestaan niet in dezelfde realiteit.

Wanneer jij dus een probleem hebt en je wilt er een oplossing voor, dan lukt het niet wanneer je op het probleem gefocust blijft. Je kunt niet beiden tegelijk ervaren. Het is dus belangrijk dat je eerst shift naar een andere realiteit. Dit doe je door naar een ander bewustzijn te shiften.

‘’Einstein; Doing the same thing over and over again and expecting different results.’’

Bijvoorbeeld; Ik werd vanochtend wakker met een lichamelijk probleem. Dit uitte zich in een eczeem in mijn hele gezicht en bovenlichaam, rood, jeuk en brandend en daarnaast was alles rondom mijn ogen helemaal opgezwollen. Ik kon bijna niet meer kijken, zo dicht zaten mijn ogen.

In eerste instantie schoot ik in het probleem en in de slachtofferrol. ’’Waarom ik? Waarom nu? Alles gaat net zo goed. Ik doe toch alles goed. Wat heb ik verkeerd gedaan?’’

Ik ging compleet in de slachtofferrol en begon te huilen en wou eigenlijk meteen weer terug in bed kruipen onder een deken en hier niet meer uitkomen totdat het probleem verholpen was.

Dit was de laatste maanden al een aantal keren teruggekomen. Ik had er eerder nooit last van gehad en nu dus in vijf maanden tijd al een aantal keren. Ik had al verschillende medische onderzoeken gehad en andere alternatieve wegen geprobeerd en er was nergens wat uitgekomen.

Ik dacht ‘’Nee, ik ga niet in bed liggen! Er moet een oplossing zijn.’’ Ik ging vanuit het probleem, met hetzelfde bewustzijn, oplossingen bedenken.

Toen kwam ik ineens tot het bewustzijn, dat ik niet vanuit hetzelfde bewustzijn en vanuit het probleem tot andere antwoorden kom. Ik moet eerst naar een nieuw bewustzijn shiften. Ik moet eerst op de vibratie van de oplossing zijn. Ik moet op de vibratie van gezondheid zijn en niet  gefocust op ziekte. Ik moet naar mijn Hart/Ziel/God/Liefde luisteren en niet naar mijn hoofd. Ik kan dit niet met mijn hoofd bedenken en deze weg heb ik laatst al geprobeerd.

Ik ging me focussen op hoe ik me wou voelen. Hoe voel ik me als ik gezond en heel ben? En ik kwam tot de conclusie, dat ik me dan heel happy en bruisend van de energie zou voelen. Toen vroeg ik mezelf af, wat ik nu kon doen om me happy en bruisend van de energie te voelen?

Ik wilde inspirerende youtube videos kijken. Daar schiet mijn vibratie altijd meteen naar het hoogste niveau. Ik keek een video die me aansprak van Nealle Donald Walsch en laat deze video nu net over dit topic gaan. Ik bruis meteen van de energie en voel me super licht. Ik merkte zelfs meteen dat ik weer vol door mijn ogen kon kijken. Mijn ogen waren ineens minder gezwollen.

Ik besloot nog niet in de spiegel te kijken, omdat dit me zou kunnen gaan afleiden en bleef me focussen op wat ik voelde en wat ik wou voelen. Echt alles in deze video resoneerde met me en zorgde er nog meer voor dat ik me nog beter voelde. Na deze video voelde ik dat ik naar buiten wilde, dat ik lekker de zon op wilde zoeken en lekker wandelen. Ik volgde deze geïnspireerde actie en ook dit zorgde weer vol nog veel meer bruisen van de energie en me nog beter voelen. Toen ik thuiskwam en wel in de spiegel keek, zag ik dat ik er enorm veel beter uit zag.

Het momentum was nog steeds bezig, maar mijn bewustzijn was geshift en bewustzijn zorgt voor heling. En omdat mijn bewustzijn was geshift, shifte de realiteit om me heen. Het probleem en de ziekte kon niet meer bestaan, want dit was op een andere laag. Ik was nu op de laag van gezondheid en vreugde en gelukkig zijn. En liefde voor het leven en wandelen en natuur. Dit kan gewoon niet tegelijk bestaan. Dit zijn totaal andere vibraties.

Daarnaast was er nog meer aan de hand, want deze ervaring kwam niet voor niets op mijn pad. Alles gebeurt met een reden. Deze ervaring kwam weer op mijn pad, omdat ik het de vorige keer nog niet snapte.

In alle ervaringen zit een gift, een groeikans. Jij als creator hebt deze ervaringen zelf gecreëerd om iets te leren. Je kunt namelijk door het begrijpen en voelen van deze gift, shiften naar een next level in wie je echt bent. Zo kom je steeds dichter bij in het begrijpen, voelen, weten wie jij echt bent.

Dus wat is de gift die ik uit deze situatie kan halen? De gift is dat ik groei in het nog beter begrijpen in hoe ik zo’n situatie om kan buigen. Tot op het heden kan ik steeds beter en sneller situaties ombuigen en ik had nog het meeste moeite met wanneer er fysiek iets met me aan de hand is, om het dan te overstijgen en transformeren.

Dat is vandaag dus gelukt.

De realiteit om je heen is niet de echte realiteit en deze uiterlijke omstandigheden willen jou constant afleiden. Wanneer jij dus fysieke klachten hebt en bijvoorbeeld bij mij, dat je dit ook duidelijk voelde en zag in de spiegel, dan is het lastig wanneer je ernaar blijft kijken om dit te transformeren.

Dit is ook het geval wanneer je je werk, huis of relatie verliest en je hiernaar blijft kijken. Dan lukt het je niet om dit te overstijgen. Je blijft dan gefocust op het probleem, op de realiteit om je heen in plaats van wat je wilt. Je moet dan altijd eerst shiften naar wat je graag wilt.

Hoe wil je je voelen? Welke realiteit wil je? Dan pas ontstaan er mogelijkheden en kun je daadwerkelijk shiften naar een nieuw bewustzijn en verandert je nieuwe realiteit.

Soms moet je alles verliezen om te voelen en ervaren wat echt de waarheid is.

Wat helpt in een ‘’lastige’’ situatie is om te focussen op de absolute Waarheid en dat is dat er alleen liefde, overvloed, gezondheid, heel zijn, vreugde en eeuwigheid is. Wanneer jij je focust op je Hart/Ziel/God, dan maak je contact hiermee en dan maak je contact met je innerlijke wijsheid en dan voel je dat alleen deze Waarheid waar is. Wanneer je hierop focust ontvang je Goddelijke leiding en verdwijnt sowieso meteen het probleem, want je bent op een totaal andere vibratie.

Laat je dus niet afleiden door de ‘’schijnrealiteit’’ om je heen. Blijf altijd geloven in de absolute Universele Waarheid. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk shift.

Alle obstakels en crisissen zijn een kans om erachter te komen wie jij echt bent en wat echt waar is. Dit vraagt om bewustzijn en om helderheid over wat echt is.

En shift dus van je slachtofferstaat naar de verantwoordelijke creator, want je hebt deze ervaring zelf gecreëerd om ervan te leren. Want jij Bent de creator. Jij bent God.

Deze situatie heeft me nu al zoveel geleerd en daarom is zo’n situatie dat eigenlijk een probleem lijkt, juist een gift! En daarom kun je juist heel dankbaar zijn voor deze situatie en dus uiteindelijk voor iedere situatie. En ook het dankbaar zijn, zorgt er weer voor dat je op een hele andere hoge vibratie zit dan het ‘’probleem’’.

Ik wil er nog even aan toevoegen, dat niets toeval is. Het Universum helpt je constant en geeft je overal tekens en aanwijzingen. Ik ben gisteren naar een prachtig event geweest van Maartje Koper en de inhoud van dat event in combinatie met de video van Nealle Donald Walsch en wat ik al wist uit ervaring, heeft vandaag geleidt tot de oplossing van dit ‘’probleem’’.

Dankjewel Universum!!!

Love and Light

Jamie

Ps. Lukt het je niet om met deze lastige situaties om te gaan? Kun je de gift erin niet ontdekken? Lukt het je niet om dit te transformeren? Heb je hierbij hulp nodig? Dan kan ik je hierbij helpen. Ik ben super goed geworden in het transformeren van situaties. Binnenkort geef ik een gratis challenge die je hierbij gaat helpen. Wil je toch al sneller hiermee aan de slag. Wat ik goed kan begrijpen, want hoe sneller het probleem verholpen is, hoe beter. Stuur me dan een berichtje en vraag dan een gratis eerste coaching gesprek aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *