The Universe has your back

The Universe has your back

Op alle mogelijke manieren

Het leven kan echt heel hard zijn. In het leven is alles onstabiel. Het leven bestaat uit een ritme van ups and downs, van lijden naar zonneschijn.

Zolang we leven zullen we hiermee te maken hebben. Alles is tijdelijk en vergankelijk. Plezierige tijden maken weer plaats voor donkere tijden.

Er is geen oplossing om hier van af te komen. De enige echte oplossing, is om de illusie te doorzien.

Zoals Boeddha al zei. ‘’Life is suffering!’’ en ‘’ To end the suffering is to end the illusion.’’ Daarmee bedoelde hij dat je de illusie van het leven doorziet, zodat je alles vanuit een helikopterview kunt zien. Dat je altijd, hoe erg de situatie, de omstandigheden ook worden, het grote plaatje blijft zien. En dus zoals Boeddha, kalm en in liefde en vertrouwen blijft.

Dit is volgens mij het antwoord op alles.

Je hebt in ieder moment de keuze om voor liefde en vertrouwen te kiezen of voor angst en wantrouwen. De keuze tussen overvloed en schaarste.

Iedere keer zal jij weer de keuze hebben om naar je hart te luisteren. Wanneer jij je hart volgt, zal het hele Universum samenpakken om jou daarbij te ondersteunen. Dit pad van je hart, is het pad dat voor jou het allerbeste is.

Wanneer jij jouw unieke expressie wilt leven, zal jij de intuïtie vanuit je hart en ziel moeten volgen. Dit is namelijk de begeleiding die jij krijgt.

Het is helemaal niet moeilijk om te weten welke kant je op moet. Het wordt namelijk heel helder aangegeven. Wat zegt jouw gevoel? Wat zegt je hart? Waar word jij heel blij van?

Het enige wat je in ieder moment moet doen, is je enthousiasme volgen. Dit is begeleiding van boven af dus van binnenin.

Volg jouw unieke expressie want dat is waarom jij hier bent. Jij bent hier met een unieke reden, in een uniek kostuum op dit moment op deze plek. Dit is met een hele bijzondere reden. Maak er dus gebruik van.

Het leven draait om keuzes maken. Iedere dag en ieder moment keuzes maken. Ieder moment weer voelen wat het beste voelt. De twijfel, dat is je hoofd. Helderheid kan alleen maar uit je hart komen. Onderliggend voel jij allang wat het beste voor jou is.

Is het soms eng om te sprong te wagen?

Kei eng is het om risico’s te nemen. Maar iedere keer wanneer je dat risico neemt in het volgen van je hart, zal jij beloond worden.

The Universe has your back! Always en vooral wanneer jij jouw hart volgt.

Welke keuzes en risico’s ga jij nu nemen?

Waag de sprong en deel me wat je hebt gedaan.

You can do this! I believe in YOU!

Love and Light Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft? Vind je het nog heel moeilijk om nu echt te voelen wat je echt vanuit je hart wilt? Maak dan nu een afspraak voor een coaching. Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *