Waarom blijf je te lang in werk of in relaties hangen die niet goed voor je zijn?

Je voelt al lang van binnen aan dat iets niet klopt. Maar toch neem je maar geen stappen om ermee te kappen.

Heel vaak blijven we hangen in situaties die niet goed voor ons zijn. Je verzint allerlei excuses om maar niet Die ene grote stap te nemen en dus blijf jij diep ongelukkig.

Meestal is de reden dat je bang bent de ander te kwetsen of voor het onbekende.

Wat als je de stap wel neemt en wat dan? Je denkt dat je in een leeg gat valt. Je bent bang voor het onbekende en daarom blijf je liever nu ongelukkig dan dat je niet weet wat er dan gebeurt want dat voelt nog veel enger.

Maar als je wel de stap neemt, zal je al snel zien dat je gedragen wordt en er een positieve uitkomst komt.

Je bent misschien tijdelijk gekwetst of neergeslagen doordat de situatie zo is gelopen en in je hoofd had je iets anders bedacht. Maar toch zodra je eindelijk transparant bent en je gevoel volgt en eindelijk kiest voor jezelf, zal je zien dat het hele Universum samenwerkt om jou te helpen. En daarnaast voel jij totale opluchting en bevrijding.

Vanaf het moment dat jij de beslissing maakt om je hart te volgen en volledig in het diepe onbekende te springen en er op vertrouwt. Dan komt alles samen. Dan voel jij je zo bevrijd en opgelucht en hoopte je dat het eerder had gedaan.

Neem deze situatie dan ook mee naar de volgende en haal je inzichten eruit. Kies de volgende keer sneller voor jezelf en volg je hart. Dit vertrouwen zal steeds sterker worden en steeds sneller zal je stappen nemen in het kiezen voor jezelf.

Jij leeft jouw unieke leven en het is nu de tijd om volledig voor jouw weg te gaan.

Volg je hart en alles zal je toekomen waar je altijd al op hoopte.

Het is nu de tijd om jouw unieke expressie te leven. De wereld wacht op jou.

Niet voor niets ben jij nu geïncarneerd in dit kostuum op deze plek. Mensen hebben jou nodig en het is tijd dat jij jouw talenten en vaardigheden gaat in zetten.

Wacht niet langer! Believe in yourself!

This is your moment!

Love and Light Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft? Vind je het nog heel moeilijk om nu echt te voelen wat je echt vanuit je hart wilt? Maak dan nu een afspraak voor een coaching. Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *