Shift je energie naar een hogere frequentie

Het gaat niet alleen om de dingen die je doet, maar om hoe jij je voelt.

Als je dingen wilt bewerkstelligen in je leven, doelen wilt behalen, dan is het van het hoogste belang dat je op een hoge vibratie bent.

Daarmee bedoel ik op de vibratie van dankbaarheid, liefde of joy.

Alles in het leven bestaat uit energie en uit vibraties.

De lage energieën zijn die van angst, wraak en depressie. En de hoogste is die van dankbaarheid.

Wanneer jij bijvoorbeeld al heel lang een slank gespierd lichaam wilt en je stelt jezelf steeds het doel om gezonder te gaat eten, leven en meer te gaan sporten. En iedere keer start je goed en na een tijdje val je weer in de gewoonte van slecht voor jezelf zorgen, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk komen omdat je dan in een lage energie zit.

Je hebt het doel en het besluit genomen op een moment dat je in een lage energie bent. Dit matcht dus totaal niet en zal dus ook nooit lukken.

Je zult alleen slagen met het behalen van je doel op het moment dat dit ook matcht met je energie.

Of je je doel zult halen, ligt dus niet alleen aan de activiteiten van gezond eten, maar ook aan in welke energie en gemoedstoestand je bent, wanneer je beslist dat je het anders gaat aanpakken.

Wanneer jij vanuit een angstige of depressieve modus besluit om nu eens voor altijd te gaan sporten, gezond eten en leven, dan matcht dat niet en zal het niet werkelijkheid worden.

Wanneer jij je slecht voelt en je zorgt er eerst voor door bijvoorbeeld meditatie, dat jij je goed voelt en dan in een dankbaarheid modus gaat. En vanuit die hoge energie besluit het anders te gaan doen, dan shift alles mee. Als je vanaf dan gezond gaat eten, leven en meer gaat sporten is het vele malen waarschijnlijker dat je je doel gaat behalen.

Het is dus te allen tijde belangrijk dat je eerst je mood/energie shift naar een hoge energie en vanuit daar aan de slag gaat.

Je kunt jezelf dagelijks aanwennen om in een dankbaarheidsdagboekje te schrijven. Dit kan in je telefoon of schriftelijk in een notitieboekje. Je kunt jezelf aanwennen om iedere ochtend en/of voor het slapen gaan drie dingen op te noemen waar je dankbaar voor bent.

Je kunt dagelijks in de ochtend en/of s avonds vijf minuten of langer mediteren. Of je kunt zo vaak als je kunt een wandeling buiten maken, het liefst in de natuur. Dit werkt bij mij ook erg goed.

Of je lievelingsliedje luisteren of gaan schilderen.

Zoek waar jij happy van wordt en jouw energie van shift.

Dit zijn allemaal dingen waarmee je energie naar een hogere vibratie kunt shiften.

Dus de volgende keer als je doelen stelt, shift dan eerst je energie.

En qua doelen stellen, pin je niet te vast op het eindresultaat. Het gaat om de reis.

Ben liever volledig aanwezig in het nu, dan dat je focust op het eindresultaat. Ook hier heb ik een blog over geschreven.

Love and Light

Jamie

Ps. Ik deel heel vaak op facebook samen met anderen waar ik dankbaar voor ben. Dit helpt het effect vermenigvuldigen en zorgt voor een feel good ripple-effect bij anderen. Doe je ook mee? Vaak o.a. op fb; Jamie Vousten Teaching and Community.

Heb je meer hulp nodig, maak dan een afspraak voor 1 op 1 coaching en neem contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *