In dit moment heb je alles dat je nodig hebt

Alles is er al nu in dit moment.

Omdat alles één is, is alles wat we willen en nodig hebben om ons heen. En dus als we het zo zien dat alles om ons heen in het nu is, voelen we ons altijd blij happy en voldaan. We zijn één. Alles is één.

De wereld die we om ons heen zien is de wereld die in ons leeft.

Zo binnen, zo buiten.

This moment is life and that is all we need.

En zo mist er dus ook niks. Als je voelt dat alles één is, dan voel je dat alle kinderen om je heen jouw kinderen zijn. Dan voel je dat alle verliefde stellen om jou heen, ook jouw liefdes zijn. Dan voel je dat alle overvloed in de wereld de jouwe is en dus van iedere ander.

Ik ben altijd dol op auto’s geweest en ik droomde er altijd van om in de mooiste auto’s rond te rijden. Ik visualiseerde mezelf altijd in de mooiste auto’s. Die fascinatie is helemaal weg. Ik hou nog steeds van hele mooie auto’s en kan er nog steeds van genieten, maar ik hoef ze zelf niet perse te rijden. Ik geniet net zo van deze auto’s als anderen er in rijden, want ik ben de ander en de ander is mij.


Alle schoonheid in de wereld is van iedereen, want er is er maar één. Iedere ander is verbonden met jou.

Een ander zijn geluk is jouw geluk en visa versa.

Jij bent de ander en de ander is jou!

En dus geeft dit moment alles wat je nodig hebt.

Love and Light

Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft?

Maak dan nu een afspraak voor coaching.

Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *