Durf jezelf te laten zien zoals je bent. Dat is Liefde voor jezelf!

Wie kan ik helpen?

Voel jij je vaak heel klein, onbelangrijk, anders en eenzaam? Laat jij je helemaal leiden door wat anderen tegen je zeggen? Durf jij je niet volledig te uiten? Ben je bang hoe anderen reageren? Heb je geen energie, voel je je futloos, nutteloos en ben je niet gelukkig in je werk? Zit je vaak in je hoofd, heb je veel onrustige gedachten? Maak je je overal zorgen om? Heb je geen goede en nuttige invulling van je dagen, je leven, dingen waar je Echt heel blij van wordt en Echt heel veel energie van krijgt? Je weet niet echt wat je wilt of wat jouw talenten zijn? Twijfel je veel? Ben je onzeker? Heb je last van faalangst? Bang voor het onbekende?

Misschien kwakkelt je gezondheid wel of heb je vage klachten? Ben je veel gestresst? Misschien heb je een burn-out of een depressie? Je hebt geen echte reden om uit bed te stappen?

In ieder geval spring je ’s ochtends niet je bed uit, bruis je niet van de energie, mis je the aliveness, het enthousiasme en passie voor je leven. Je bent heel erg zoekende en weet niet wat je wilt.

Je wilt zo graag anderen helpen, van service zijn. Je staat open om te leren, bent nieuwsgierig en zorgzaam. Je verlangt ernaar om erbij te horen, een nuttige bijdrage aan de wereld leveren, iets doen waar je super veel plezier aan beleeft en waar je goed in bent. Je verlangt om zonder angsten te zijn, gewoon durven, moedig zijn en acties nemen. Je wilt op een dieper level zo graag belangrijk en ergens goed in zijn en gewild. Je wilt geaccepteerd worden, dat men naar je luistert, dat men je begrijpt, dat je je echt gehoord voelt. Dat je goed genoeg bent en waardevol. Dat je NODIG bent!

En je wil er nu echt alles voor doen om jezelf beter te voelen? Om gelukkiger te zijn? En misschien ook om werk te hebben waarin je helemaal gewaardeerd wordt, wat helemaal bij je past, waar je super goed in bent, waar je energie van krijgt en vol vreugde in bent?

Herken jij je hier in?

Dan ben ik de perfecte persoon om jou daarbij te helpen!

Wie is Jamie?

Jamie haar krachten zijn haar zachtheid en haar intense moederliefde. Klanten komen bij haar in een warm bad. Zoveel moederliefde en acceptatie en ze geeft je de ruimte om er helemaal te mogen zijn precies zoals jij bent. Jamie laat haar klanten de magie van het leven ervaren en de kleurrijkheid van het leven zien. Haar zachtheid is juist haar kracht. Ze kan je echt laten voelen en zien hoe speciaal en belangrijk jij bent. En dat jij hier met een unieke gave en bijdrage bent. Zij ziet wie jij in potentie bent, ook wanneer jij dat niet ziet. En dat is super belangrijk om jezelf neer te zetten in de wereld en om van betekenis te kunnen zijn. Daarnaast heeft ze een enorme drive en doorzettingsvermogen. Door de vele diverse levenservaringen op hele uiteenlopende gebieden, kan ze jou super goed en breed helpen. Zij is zelf ook de belichaming van dat alles mogelijk is, want ze heeft haar leven van een negatieve spiraal naar een super intens mooi droomleven getransformeerd, waarin ze dagelijks die aliveness vol voelt stromen.

Hoe kan ik je helpen?

 • Wandelcoaching
 • Intensieve 1 op 1 VIP Coachingtraject
 • Online lidmaatschap online academie
 • Retreats in Nederland en buitenland
 • Online recepten mini-cursus
 • Workshops
 • Online programma: Volg je passie vanuit je innerlijke kompas
 • Boek 2014: ''Echte voeding''

  Mijn passies zijn:

  • Spiritualiteit/ zingeving
  • Natuur
  • Gezonde voeding
  • Kinderen en opvoeding
  • Seks en relaties
  • Reizen
  • Lezen en studeren
  • Schrijven

  Waarom ben ik gekwalificeerd?

  Ik was jarenlang depressief, meerdere burnouts gehad. Werd gepest en thuis gebeurde er enorm veel. Ik kom uit een multi-problem gezin. Daarnaast had ik geen levenslust, wist totaal niet wat ik met mijn leven aan moest. Ik had jarenlang hele vage gezondheidsklachten. Ik heb vele verslavingen gehad. Was werkelijk overal bang voor en durfde nooit voor mezelf op te komen. Ik was er altijd voor iedereen, maar zette mezelf altijd op de laatste plek. Ik had jarenlang relatie na relatie en de ene baan na de andere. Mijn hele leven was een en al negativiteit.

  Ik heb enorm veel levenservaringen op super veel verschillende vlakken. Ik heb van de negatieve spiraal één grote positieve stijging gemaakt. Ik leef nu mijn droomleven. Ik ben super dankbaar voor al deze levenservaringen en levenslessen, want dat heeft mij deze krachtige, ondernemende, moedige, positieve vrouw en moeder gemaakt die ik nu ben. En nu kan ik er zoveel mogelijk anderen mee helpen.

  Al deze levenservaringen maken mij ervaringsdeskundige op al deze gebieden.

  Daarnaast heb ik ook jaren als Sociaal Pedagoog met kinderen met gedragsstoornissen en een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking gewerkt. Jaren met jongvolwassenen, volwassenen en ouderen met zware gedragsstoornissen en een verstandelijke beperking gewerkt. Daarnaast ben ik ook nog nanny geweest. Ik heb dus ervaring met alle leeftijden.

  Dit allemaal in combinatie met het Lifecoach diploma en het HBO-Sociaal Pedagoog diploma zorgen ervoor dat ik een geweldige AllroundCoach en Expert ben die jou hierbij perfect kan helpen. Zodat jij alles uit jezelf haalt en jouw droomleven kunt gaan leven! Ik geloof erin dat als je weet hoe je alles uit jezelf kunt halen, echt alles mogelijk is!

  Ik ben Jamie Vousten, FeelgoodLifecoach, HBO-Sociaal Pedagoog en Auteur van het boek ”Echte voeding”.

  Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te upliften, hun bewustzijn te verhogen en daarmee de hele wereld naar een hoger level te tillen!

  Samenwerking

   

  • In 2014 heb ik in het Magazine "De reis van de heldin gestaan". Zie hier rechts en beneden de foto's en klik hier op de slideshow van slideshow uitgave december 2014
  • In 2014 ben ik gevraagd voor een interview over de overvloed van synchroniciteit in mijn leven, dat werd gebruikt in een tv-programma. Ik ben toen bij officiele tv opnames geweest. In samenwerking met Zinvol Toeval en Feel2bInspired. Zie hier beneden foto's van de opnamen.
  • Voor het online magazine Vrouw&Passie geschreven.
  • Voor het online magazine Spirit4soul geschreven.
  • Voor Johanna Dijkstra geschreven.