Gezonde, makkelijke & snelle plantaardige recepten

Vegan - Glutenvrij - Lactosevrij
Suikervrij - Sojavrij - Pindavrij

Wil jij moeiteloos afvallen zonder extreem sporten, uithongeren of calorieën tellen?

Loop jij regelmatig te dubben welk gerecht je vandaag weer moet maken?

Denk je dat gezonde en alleen plantaardige recepten ingewikkeld zijn?

 Of zijn er bepaalde voedselallergieën die alles ingewikkeld maken?

Dat probleem is nu voorbij! Gezond, lekker en plantaardig koken wordt nu een makkie. Ik heb namelijk al het denk- en verzinwerk al voor je gedaan; je hoeft alleen maar de boodschappen te halen en het recept te volgen. Ontdek nu de gemakkelijke, snelle en supergezonde recepten die ik voor je heb! 

arrow
 • Vegan, geheel plantaardig
 • Glutenvrij
 • Sojavrij
 • Pindavrij
 • Suikervrij
 • Lactosevrij

De recepten mini-cursus geeft je 30 dagen lang nieuwe inspiratie om een gezond, makkelijk en snel gerecht te maken. Iedere dag krijg je een recept in je mailbox en daarbij een gezond weetje of een extra bonus gerecht. Je krijgt voldoende nieuwe inspiratie om dagen, maanden en zelfs jaren super gevarieerd en gezond te eten.


Mocht je tegen problemen aanlopen dan is er de Facebook supportgroep. Ik en andere deelnemers kunnen je helpen waar je dat nodig hebt en samen met alle anderen houd je het veel gemakkelijker vol om gezond te blijven eten. 

 

Wat maakt mijn aanpak uniek?

 • Super healthy
 • Super easy recepten die echt iedereen kan maken
 • Super snel klaar en vrijwel altijd minder dan 30 minuten werk
 • Géén ellenlange ingrediëntenlijst
 • Géén toegevoegde suikers of soja
 • Géén voorverpakt voedsel en géén e-nummers
 • Géén geavanceerde keukenapparatuur nodig
 • Géén lastige ingrediënten die nergens te krijgen zijn, alles ligt gewoon bij de normale supermarkt
 • Alléén puur plantaardig volwaardig voedsel dat alles bevat dat je lichaam nodig heeft en dierenleed en ontbossing voorkomt
 • Toegang tot de besloten Facebook supportgroep voor al jouw vragen en de support van andere deelnemers als je daar behoefte aan hebt

Wat gaat het je opleveren?

 • Tijd, energie en gezondheid
 • Gewichtsverlies, ontgiftiging en een stralender en frisser uiterlijk
 • Minder bijdrage aan dierenleed, broeikasgassen, ontbossing. Je helpt de aarde want veeteelt zorgt voor de grootste verontreiniging van de planeet.

Een kijkje in mijn keuken....

Ontdek hoe je bewust, lekker en verantwoord kunt eten met groene smoothies, salades, ovenschotels, rijstpannen, groentepannen, pasta’s, soepen, stamppotten, smeerspreads, burgers, gezonde snacks en zelfs toetjes.

Gun jezelf en degene waarmee je de eettafel deelt een nieuwe gezonde start!! Anderen zullen zich gaan afvragen wat jij anders doet. Waarom jij er ineens jonger en stralender uitziet!

Ja, stuur mij vanaf vandaag de 30 dagen met gezonde recepten voor slechts €14,95!

Over mij

Al een hele tijd heb ik een hele grote passie voor eten. Alles omtrent voeding en met name gezonde voeding vind ik heel interessant en ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige geworden met betrekking tot zaken als gezondheid, diëten, voedselgerelateerde lichamelijke ziekten en voedselallergiën. Zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met diëten en het testen wat nu echt werkt, met name ook omdat ik al vanaf mijn jeugd een lange lijsten voedselallergiën had. Dat zorgde voor klachten zoals obstipatie, overgewicht, huidproblemen, vermoeidheid, een opgezette buik, darmproblemen en het lekkende darm syndroom. Ook heb ik het het bekende jojo-effect meerdere keren meegemaakt.

Door heel veel onderzoek en vooral heel veel ervaring op voedingsgebied heb ik dit allemaal om kunnen zetten naar een gezond lichaam zonder problemen. Tegenwoordig geniet ik van een stabiel, sterk, gezond en energiek lichaam en een immuunsysteem dat zo sterk geworden is dat ik me mijn laatste verkoudheidje niet meer kan herinneren. Ik eet tegenwoordig veganistisch, dus vrij van dierlijke producten, beperk me voornamelijk tot verse biologische voeding en mijdt zaken als lactose, gluten, soja, suikers en pinda's in mijn voeding en dat heeft ertoe geleidt dat ik me nu helemaal geweldig voel. Dat wil ik nu dolgraag met anderen delen! Niet alleen door tips en antwoorden, ook door heerlijke gezonde recepten die ik door het jarenlange testen gekomen ben of uitgevonden heb.

Ik hou vooral van makkelijk en snel als het op koken aankomt. Een gerecht moet niet te ingewikkeld zijn of veel bereidingstijd met zich meebrengen. Net als iedereen heb ik een gezellig en druk leven waar ik graag tijd voor wil hebben. Ondanks dat vind ik het wel belangrijk dat alles wat ik eet lekker is. Uitgangspunt voor mijn recepten zijn gezond en verantwoord, pure en echte smaken, korte bereidingstijd en zo eenvoudig dat iedereen het zou moeten kunnen maken. Dat is mijn missie. Als geen ander weet ik hoe lekker en goed eten je gelukkig kan doen voelen en dat wil ik nu ook jou brengen.