Geniet en Geloof erin dat alles ten goede van jou gebeurt!

De workshop van Jamie Vousten is geweldig. Je wordt hartelijk ontvangen en voorzien van een drankje. Het leuke van de workshop is dat je meteen aan de slag gaat! Je gaat je leven creëren zoals je dat graag wilt. Dit doe je aan de hand van vragen en opdrachten. Je krijgt snel in beeld wat je precies wilt in en met je leven. Ik kreeg direct inzicht in welke stappen ik eenvoudig kon maken om mijn droomleven te gaan leven.

We hebben heerlijk vegetarisch geluncht met heerlijke door Jamie gemaakte gerechten. Super!! Een hele waardevolle workshop met een fijne meditatie. Het was heerlijk dat je het gelijk je ervaring kon delen met de andere deelnemers en feedback kreeg zodat je gelijk weet waar je mee aan de slag kunt.

Ik raad je de workshop van harte aan!

Mireille van Barneveld

 

De workshop ”Leef je droomleven” was zeer leerzaam en gezellig. De lunch was ook heerlijk. Ik zou het anderen zeker aanraden. Het heeft me vele inzichten gebracht.

Maja Protic

De workshop ”Leef je droomleven” was heel leuk en een goede sfeer. Heerlijk buiten in het park en het brengt je vele inzichten. Ik zou het anderen zeker aanraden, want in een ontspannen sfeer worden de bouwstenen ontwikkeld om je droomleven te gaan leven.

Amanda Leeuwenburgh

De workshop van Jamie is een echte aanrader! Goede atmosfeer en alles fijn geregeld. De workshop gaf me nieuwe inzichten en gaf een hernieuwde blik op oude inzichten. Dit met een vegetarische lunch en begeleid door Roel met meditaties, zorgde voor een fijne en heldere middag.

Rob Taams

 

De cursus bij Jamie vond ik heel fijn. Jamie is heel open en lief. Dat maakt dat je je veilig voelt in alles wat je bent. De opdrachten in haar cursussen zijn puur en raken de dingen in jezelf, waar je meteen wat aan hebt. Het is verwonderlijk en praktisch tegelijk. Dingen werden ineens zichtbaar voor mij, bijvoorbeeld de verbindingen die ik had met de mensen om mij heen. En wat dat betekent voor mij. Hoe zie ik anderen en mezelf? Met een mooie opdracht kreeg ik hier verdieping in. Het geeft een kick om hier inzicht in te krijgen! Voor mij is het belangrijk dat ik op een positieve manier in het leven sta, zodat ik mijn droom waar kan maken. Jamie heeft een hele heldere, fijne blik en door met haar te praten, voel ik mij al snel ‘lichter’. Met als gevolg dat ik ontzettend gemotiveerd raak voor het leven en wat ik echt wil!

Jonna Balk

 

”De workshop “Leef je droomleven” van Jamie en Roel heb ik als heel interessant en leerzaam ervaren. De opdrachten van Jamie waren leuk om te doen en verschaften veel nieuwe inzichten. De door Roel geleide meditatie en ademhalingsoefening waren prettig en zorgden voor de juiste focus.”

Anneke van Hekken

 

De workshop van Roel en Jamie was leuk, gezellig en met goede tips. De lunch was ook heerlijk. De interactie met anderen was heel fijn, vooral dat ik op die manier nog extra van anderen heb kunnen leren.

Dorien Rooth

 

‘Het lastige van persoonlijke ontwikkeling en groei is om het geleerde uit een cursus of boek te integreren in je dagelijks leven. Uit eigen ervaring weet ik dat je vaak de eerste weken goed van start gaat en het daarna weer afzwakt en je vaak vervalt in je oude patronen. Dit deed mij besluiten om op zoek te gaan naar een coach en zo ben ik terecht gekomen bij Jamie Vousten. De sessies met Jamie heb ik als zeer prettig ervaren, de tips die ze gaf waren erg bruikbaar en ze gaf goed advies op momenten waar je even vast liep.

Vooral fungeerde Jamie voor mij als een soort reminder om de focus te leggen op mijn mindset, iets wat je in de drukte wel eens vergeet. Door haar handige tips wist ze me altijd weer bij de les te houden.

Dus als je op zoek bent naar meer diepgang in je leven, oude patronen wilt veranderen of je wensen naar werkelijkheid wilt creëren ben je bij Jamie aan het goede adres! Ik heb haar als erg prettig en energiek ervaren, waarbij ze op de juiste momenten het juiste advies kon geven. ’

David Rigter

Jamie haar programma ‘Volg je passie vanuit je innerlijk kompas’ heeft deuren voor mij geopend die tot nu toe hermetisch afgesloten waren. Beperkingen, overtuigingen, ze kon ze benoemen en wegnemen. Haar programma is helder en overzichtelijk. Elke nieuwe module begint met een filmpje van haarzelf, wat enthousiasmerend en inspirerend werkt. Alleen dat al wekt vertrouwen en daardoor krijg je zin om aan de module te gaan beginnen. Welke opdracht je ook krijgt: lezen, luisteren, kijken, schrijven, het geeft je ruimte in je hoofd! Door Jamie heb ik echt leren luisteren naar mezelf en ik houd nu echt van mezelf. Wat nóg leuker is, is dat ik nu bij andere mensen ook dingen zie en ik anderen ook zo gelukkig kan maken, waardoor ik mezelf nóg gelukkiger voel.

Jamie haar Workshop ”Leef je droomleven” was geweldig. Ik zou anderen aanraden deze workshop direct te doen. Het is zo verhelderend en geeft zoveel inzichten! Je denkt jezelf te kennen, maar moet jij eens opletten wat een verassingen.

Qua Jamie; The best is yet to come!

Elseleen Wieten

Ik zat even vast in mijn leven door een combinatie van een moeilijk te verwezenlijken carrièreswitch, moeheid en verlegenheid. Door Jamie’s zeer brede kennis op allerlei gebieden kon ze deze complexe combinatie van problemen goed koppelen en de oorzaken ervan belichten. Er was een goede klik en Jamie’s onuitputtende enthousiasme en positiviteit had me aangestoken. Ze wist me precies daar te prikkelen waar het nodig was met goede gesprekken en opdrachtjes.  Ze heeft me op een andere manier naar mezelf leren kijken. En dat had ik schijnbaar even nodig. Uiteindelijk moet je toch zelf aan het werk, maar de wijsheden en positiviteit die Jamie mij heeft meegegeven houd ik in mijn achterhoofd!

Dank je Jamie!

Maja Ramaekers

De workshop van Roel en Jamie was heel fijn. Er was genoeg ruimte om ieder apart te bespreken en dingen met elkaar te delen. Er was een ongedwongen en ontspannen sfeer, waardoor de oefeningen zonder moeite verliepen. De samenwerking met Roel en Jamie verliep goed. Er was ook genoeg afwisseling van leuke denk- en meditatieopdrachten.

Door middel van diverse zaken voor jezelf op een rijtje zetten en opschrijven, met focus op het positieve, werd er best veel duidelijk in mijn hoofd. Zo weet je vaak wel hoe het zit, maar als je het dan eenmaal opschrijft in categorieën, dan snap je jezelf pas echt. Door deze workshop heb ik vertrouwen gekregen in mijzelf en het pad wat ik belopen heb, waar ik nu ben en de weg die ik ga lopen.

Vertrouwen, acceptatie en bewustzijn staan in deze workshop, naar mijn mening, centraal. Deze workshop zou ik aanraden aan gevoelige mensen die iets missen of willen veranderen in hun leven, het een meer positieve draai geven.

Al met al was het een dag zeer goed besteed!

Floortje van der Voort

Jamie kwam op het juiste moment op mijn pad, dit is iets waar ik enorm dankbaar voor ben. Zonder al te veel in detail te treden, er was veel spanning in ons gezin na gevolg van een scheiding, mijn dochter zat niet goed in haar vel, ikzelf had te maken met slecht slapen en angstaanvallen. Ik ben bij Jamie de cursus Volg je passie vanuit je innerlijke kompas gaan volgen en ik ontvang sinds kort de Positive Flow Mail.

De cursus ervaar ik als enorm prettig, het is opgedeeld in diverse lessen met inleidende video’s van Jamie, goed leesbare tekst en extra video’s. Het fijne aan deze cursus is dat het online is, je kan dus zelf bepalen wanneer je de cursus volgt maar er is wel persoonlijke begeleiding van Jamie. Al mijn vragen zijn met respect en advies beantwoord dit heb ik als een fijne steun ervaren en een enorme energie boost van gekregen. Momenteel zijn er vele coachen e.d. actief op internet. Naar mijn mening is de persoonlijke begeleiding, hulp en de berichten in de besloten facebook groepen waar Jamie een stapje extra doe. Ook de berichtjes van Jamie met haar ontwikkeling en haar plannen zijn prettig om te lezen evenals haar blogs.

Bedankt Jamie voor de mooie cursussen, blogs, video’s en adviezen ik kijk met een positief gevoel weer naar de toekomst en dat komt mede door jou.

Michelle Oren

Ik heb Jamie Vousten leren kennen omdat zij een sessie cadeau gaf in een speciale Facebook groep. Omdat ik haar op dat moment nog niet kon ben ik op haar site gaan kijken. Daar zag ik meteen dat het gedicht welke ik op mijn bureau heb staan bij Jamie op de site staat. Een prachtig gedicht van Nelson Mandela over in het licht gaan staan. En daar zat ook mijn issue. De sessie heb ik toen niet gewonnen maar Jamie mailde dat ze mijn reactie over het gedicht zo leuk vond dat ze als nog een skype sessie met mij wilde doen. Ik maak heel veel gebruik van de Law of attraction maar op een vlak loop ik daarbij elke keer weer tegen de onzekerheid over mezelf aan. Ik denk nog vaak dat andere beter zijn. Jamie heeft mij daarin heel erg goed begeleid. Zij heeft mij laten inzien dat ik UNIEK ben, dat de wereld op mijn talent wacht. Toen we ook klaar waren met het gesprek voelde ik me fantastisch en nog steeds denk ik aan het woord UNIEK. Ik ga mensen helpen met mijn talent, mensen hebben mij nodig en ik ga in het licht staan om hen te helpen. Jamie heel erg bedankt voor de sessie. Ik vond het super interessant en door met je te praten en je te volgen op o.a. Youtube ben ik nog meer in gaan zien hoeveel ik krijg als ik de Law of Attraction toe pas.

Danielle van Rheenen