Hoe waardevol ben jij?

Kun jij minder waardevol dan iemand anders zijn? Kan iemand anders meer waarde hebben dan jou? Wat zorgt ervoor dat iets waardevol is? Kan iets buiten jou voor toevoeging van waarde zorgen?

Allemaal vragen die te maken hebben met waarde. Allemaal vragen die door je hoofd kunnen vliegen.

Het punt is. ..

Jij bent Divine. Ik ben Divine. En de zwerver op de hoek van de straat is Divine. Ook alle medewerkers bij de Aldi, de zakenmannen  op de Zuidas en de winkeleigenaren op de PC Hooftstraat. We zijn allemaal Divine. Dit maakt ons allemaal net zo waardevol.

Je wordt niet meer waardevol als je een Gucci-tas draagt of in een grote villa woont en miljardair bent. Nee, zelfs de zwerver op straat zonder enige bezittingen is net zo waardevol.

Je bent waardevol omdat je Hier bent, omdat je bestaat!

En wat je voor werk doet of welke auto je rijdt of in welk huis je woont of op straat leeft, dat verandert daar niets aan.

Je bent echt niet meer waardevol als je een slank en gespierd lichaam hebt en gezond eet.

Je waarde hangt niet af van dingen in de fysieke buitenwereld. Je waarde is wie je bent zonder bezittingen. Het gaat er te allen tijde om dat je Divine bent. Iedereen is Divine. Allen zijn 1. Dus of je meer of minder geld verdient maakt geen verschil.

Ben onthecht van alles in de buitenwereld, want waarde is Divine en je bestaan hier en niet geld, uiterlijk, kleding, huis, auto, al je bezittingen en je werk.

Dus omdat je bestaat ben je Waardevol, want anders was je hier nu niet. En het enige dat zeker is in deze wereld is dat je bestaat. Je zal altijd bestaan, ook al verlaat je fysiek deze wereld en laat je al je bezittingen achter. Je blijft bestaan en blijft net zo waardevol als altijd.

Dat is toch heel fijn om te weten.

En ja het is heel fijn om bezittingen te vergaren in de wereld en dat mag ook. Maar dit is een toevoeging aan je leven en niet aan je waarde. Je zult altijd het meest waardevol zijn. Dit kun je nooit verliezen. Het gaat erom dat je dit gaat voelen en leven. En dus jezelf naar waarde gaat gedragen.

Durf jezelf met waarde te behandelen. Geef het juiste voorbeeld.

Hou van jezelf.

Accepteer jezelf.

Waardeer jezelf.

Jij mag er volledig zijn! Jij mag er zijn! Je bent prachtig en mega waardevol en je bent Hier omdat je hier nu hoort te zijn!

Leef je unieke expressie en deel je talenten met anderen.

Toon de waardevolle jij aan de wereld. De grote grote waarde die jij bent!

Wat is de unieke gift die jij de wereld te geven hebt?

Love and light,

Jamie

Ps. Als Certified Emotion Code Practitioner werk ik aan de emotionele bagage en ook aan gevoelens van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zijn dit gevoelens die jou er vaak van weerhouden om je droom te leven? Heb je een gebrek aan het vertrouwen in jezelf? Dan kunnen we hier gericht aan werken en alle onderliggende emoties weghalen die hiervoor zorgen. Soms gaat het ook levens terug. De methode is heel easy en prettig. Het haalt ze snel en makkelijk weg, werkend op afstand, en je hoeft daarvoor niet diep erin te duiken. Wil je meer info kijk hier http://jamievousten.nl/the-emotion-code/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *