The Emotion Code en Diabetes

Ben je al bekend met The Emotion Code?

Dit kan namelijk helpen bij Diabetes klachten en vele andere lichamelijke en mentale problemen.

The Emotion Code komt uit America en ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson.
The Emotion Code is geen Cure for diseases, maar men heeft door de jaren heen steeds weer gezien dat onder alle ziektes in het lichaam ook onderliggende emotionele bagage zit als oorzaak. Soms spelen ook andere dingen mee, maar emoties zijn vaak ook een oorzaak.

Je moet alle ziektes in het lichaam zien als een lichtje dat gaat branden net als bij de auto. Als het tanklampje gaat branden, dan zorg je er ook voor dat de tank wordt bijgevuld. Dan ga je niet alleen een tape op het lampje plakken(zoals vaak met medicatie gebeurd, een vorm van  symptoombestrijding in plaats van de oorzaak verhelpen.)

Dus als een lampje gaat branden in je lichaam, zoals bijvoorbeeld diabetes of andere lichamelijke ziektes en signalen die je lichaam afgeeft. En bij moeheid of depressies. Kijk dan wat de oorzaak eronder is in plaats van symptoombestrijding.

Vaak is dus gebleken dat er vastgezette emoties in je lichaam daar de oorzaak van zijn en het onderliggende probleem veroorzaken.

De ene keer is het probleem, bijvoorbeeld bij diabetesklachten, volledig weg zodra de vastgezette emoties worden losgelaten.
En soms spelen er ook andere zaken en is het probleem verminderd maar nog niet weg. Maar dan is in ieder geval de emotionele component weg en die kan niet weer voor nieuwe problemen in je lichaam zorgen. Dus het blijft altijd een win-winsituatie als je een sessie met de Emotion Code doet.

Dus The Emotion Code kan je helpen om de emotionele bagage weg te halen, die voor problemen in je lichaam zorgt. En het is dan extra fijn als je andere problemen ook weg zijn.

Met The Emotion Code kun je gericht op het probleem werken en de sessies kunnen op afstand gedaan worden. Het kan via een telefonische sessie of we doen een sessie en ik bericht je daarna met alle gevonden informatie van wat weggehaald is.

Het is 100% veilig. Ook voor zwangere vrouwen. En je voelt er helemaal niets van. In het ergste geval zijn je klachten weg, dus dat is fijn. Ik heb al vele mooie ervaringen gehad in het werken met babys, kinderen, dieren en volwassenen.

Normaal is een sessie 88 euro, maar nu voor jou een speciaal aanbod. Als je voor het einde van deze maand, voor 31 maart 2020 een sessie boekt, dan krijg je de eerste sessie Nu ook voor 67 euro!

Hoeveel emoties er per keer worden weggehaald of of je problemen in één keer weg zijn, dat kan ik niet van tevoren zeggen, want dat is altijd verschillend.
Jouw onderbewuste geeft heel helder door hoeveel ik mag weghalen per keer en wat het beste voor jou is.

Maak nu dus gebruik van deze grote korting en boek je sessie vandaag nog!

Voor 88 euro per sessie kunnen je klachten al een heel stuk minder of weg zijn.

Maak een afspraak of stel je vragen door een mail te sturen naar jamievousten@gmail.com 


Wil je toch nog meer info, kijk dan hier voor meer info.

Love and Light,

Certified Emotion Code Practitioner Jamie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *