Stop met het doorgeven van de lijdensweglijnen

Een Emotion Code sessie is super waardevol, want je helpt er zelfs je voorgaande generaties mee en de nakomelingen na jou.

Je knipt de lijn door van je emotionele bagage en geeft die niet meer door aan al je kinderen en die er nog na komen. Help hen ook.

Afgelopen donderdag had ik een Emotion Code sessie met een klant en dit was weer een hele bijzondere.

Bij een Emotion Code sessie kun je namelijk allerlei soorten emoties weghalen. Je kunt emoties weghalen over bepaalde traumatische ervaringen, dus specifiek gericht op situaties.

Je kunt emoties weghalen tussen mensen, dus in alle relaties, bijvoorbeeld die met de band met je ouders en al je exen.

Daarnaast kun je vastgezette emoties weghalen rondom je hart, die zich in een muur om je hart heen hebben vastgezet.

En er zijn nog veel meer verschillende opties.

Één andere optie is om emoties weg te halen die je al hebt opgeslagen en mee hebt gekregen van je ouders en zij weer van hun voorouders en zo verder.

En geloof me, je hebt al heel veel emotionele bagage meegenomen. Voorheen hadden vele generaties het echt zwaar met al die alle oorlogen etcetera. Dit zijn vaak ook hele zware emoties.

En het werkt zo, dat als je een bepaalde emotie al in je lichaam hebt vastgezet, deze sneller activeert en zelfs gelijkwaardige emoties aantrekt. Dit wil je dus absoluut niet.

Afgelopen donderdag had ik weer een Emotion Code sessie met een klant die dus allemaal ‘’inherited emotions’’ had opgeslagen. Emoties die ze dus van haar vorige generaties had meegenomen.

Dit was een hele interessante sessie, want op het moment dat ik ze weghaal, komen de vorige generaties langs, want ze willen heel graag dat het weg wordt gehaald. En zodra het weg is, wat altijd super snel gaat, dan vertrekken ze ook meteen weer.

Ze zijn gewoon super happy dat ze er van af zijn. En wij zijn ook superblij, want mijn klant is er ook weer vrij van en kan het niet doorgeven aan eventuele kinderen en meer generaties die nog komen.

Dat zijn zo’n krachtige sessies, omdat je niet 1 maar soms wel 33 generaties terug helpt en ook je kinderen die nog komen.

Ik hou echt van de Emotion Code techniek. Ik ben zo dankbaar dat het in mijn leven is en het zoveel mensen om me heen bevrijd. Het is letterlijk zo’n verademing. Je voelt je vele malen lichter en het is gewoon sowieso alleen maar win-win. Het is weg en kan niet meer voor nieuwe problemen zorgen.

Hoe meer je weghaalt, hoe lichter je je voelt. Hoe makkelijker je manifesteert en aantrekt wat je wilt. Je hart staat vol open en dus weer open voor het leven. Abundance kan makkelijker je kant op, alle mensen zullen het voelen en zelfs dieren. Alles gaat meer open voor je. Je bewustzijn zal enorm groeien. Alles wat onbewust dus steeds weer voor problemen zorgt, dat verdwijnt en je gaat als een puur wezen de wereld weer in. Je bewuste en onbewuste worden weer samen in balans, samen 1. Wat je voelt en denkt is ook echt wat je aantrekt en niet wat onbewust, die oude plaat die steeds hetzelfde oude pijn band afspeelt.

Alles zal lichter en moeitelozer gaan. Doordat je hart weer volledig open staat en je je Pure Being weer bent, die je eigenlijk bent. Ben je weer de Liefde en Joy die je eigenlijk bent. En het hele leven, alles erin, zal antwoorden op die Pure Liefde.

Dus bevrijd jezelf en je voorouders. Bevrijd alle nakomelingen die nog gaan komen. Doe dit dus niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier wanneer iedereen van zijn emotionele bagage af is. Zodat we allemaal die Pure Goddelijke Liefde kunnen zijn die we eigenlijk zijn.

Ben je er klaar voor om jezelf eindelijk die liefde en overvloed te gunnen die je verdient? Die gezondheid en vreugde en vooral vrijheid voor alles en iedereen?

Gun jezelf die Emotion Code sessies, het verwijderen van je hartmuur en bevrijding van al die geëerfde emoties die je nog allemaal bij je draagt.

Maak vandaag nog een afspraak. Stuur een email naar jamievousten@gmail.com en bevrijd jezelf en alle anderen vandaag nog. Meer informatie op http://jamievousten.nl/the-emotion-code/

Veel liefde en Licht,

Jamie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *