En dan ineens gaat het luikje open en krijg je alles binnen…

Mijn voedingsreis is al heel lang geleden begonnen. Wat een bijzondere reis. Had nooit gedacht dat juist al die pijnen en voedselallergiëen zouden leiden naar deze fijngevoeligheid en mooie gaven om anderen mee te helpen.

Ik weet nog precies toen ik nog een klein kind was van 4 jaar oud en op de wc zat. Uren zat ik er soms op. ‘’Mama, het lukt niet!’’ Het deed zo’n pijn.

Als kind had ik overal pijntjes. Mijn spijsvertering liep niet goed en ik had altijd last van obstipatie. Soms kon ik wel vier weken niet naar de wc en probeer dan maar eens te poepen.

Ja, ik begin deze blog met poepen, want dat is waar mijn reis begon.

De jaren daarna bleef ik daar last van hebben en begon ik ook pijnen te krijgen in de rest van mijn lichaam. Het voelde als botpijnen en ik dacht al vroeg dat ik artrose en reuma zou krijgen. Ieder botje en gewricht in mijn hele lichaam deed pijn. Mijn knieën, polsen, voeten en enkels deden altijd pijn en voelde zwakjes. Daarnaast had ik zolang ik me kon herinneren last van zware migraine-aanvallen zo nu en dan en viel ik meer dan eens flauw.

In de puberteit had ik hier nog steeds last van, ging meerdere keren door mijn rug en kampte ik met depressiviteit, waar de darmen ook een grote rol bij blijken te spelen.

Op een gegeven moment kwam er een natuurgeneeskundige op televisie en mijn moeder en ik voelde meteen dat we daarheen moesten. Ze deed prachtige dingen en testte je voeding en tekorten door. Ik was toen rond de 15 jaar en wist nog helemaal niets af van deze wereld. Dit was compleet nieuw voor me.

Ik weet nog dat ik op een stoel moest zitten en dat ze wel tig potjes had staan in haar kamertje. Één voor één moest ik een potje vasthouden en met haar andere hand voelde ze mijn arm. Ze kreeg door welke voeding ik niet tegen kon en welke vitaminen- en mineralentekorten ik had.

Dit was voor mij zoiets magisch en hier startte het begin van deze reis.

Aan het einde van het consult kreeg ik een lijstje met wat ik wel en niet meer mocht. Dit was een grote shock. Want letterlijk alles wat ik normaal at en dronk mocht ik niet meer. Ik weet nog dat ik dacht, ik mag helemaal niets meer. Het was een megashift, maar die had ik er wel voor over.

Ik moest onder andere met koffie, melk, thee, alcohol, cafeïne, gewoon kraanwater stoppen en over op bronwater dat in glazen flessen zat en ik bij een speciale drankenhandel kon halen. Ik mocht geen tomaten, paprika, champignons, knoflook, ui, ei, vlees en nog veel meer niet meer.

Alles werd goed doorgespoeld en mijn voeding werd totaal anders. Daarnaast kreeg ik supplementen om de tekorten aan te vullen, waaronder magnesium, calcium en zink.

Jaren ben ik nog op meerdere consults geweest en ook bij verschillende mensen geweest die op allerlei verschillende manieren mij doortesten. Ik ging me met de jaren steeds beter voelen en wat ik wel en niet mocht bleef een beetje hetzelfde. Dit leidde uiteindelijk naar een volledig plantaardige voedingswijze, waar mijn lichaam gewoon echt het beste op gaat en nog steeds. Heb ook al jaren geen last meer van obstipatie en mijn spijsvertering werkt optimaal. Ook nooit meer last gehad van mijn botten of dergelijke pijntjes.

Ik schrijf deze blog, omdat ik tot mijn jongvolwassenheid dacht dat het normaal was om met al deze klachten rond te lopen. Van jongs af aan liep ik hier al mee rond en dacht ik dat het erbij hoorde. Nu weet ik al jaren dat dat niet het geval was.

Maar waarom ik dit ook schrijf, is omdat ik niet voor niets dit heb meegemaakt.

Juist het jarenlang uitzoeken van welke voeding het beste voor me is en alles doortesten, heeft er voor gezorgd dat ik zelf alles aan voel en alles door krijg.

De laatste keren dat ik nog bij een therapeut was om iets door te testen, kon ik zelf al alles aangeven en alles klopte met wat ze doorkreeg.

Ik werd hier steeds scherper in en ontwikkelde het ook zo, dat ik het haarfijn bij anderen kan aanvoelen.

Als ik met anderen werk, krijg ik het op verschillende manieren door. Ik kan het via de Emotion Code methode doen. De opleiding die ik daarvoor heb gehad, daar leer je volledig intunen en communiceren met je lichaam en dat van iemand anders.

En daarnaast is het luikje volledig bij me open gegaan en krijg ik de antwoorden nu direct door me heen gechanneld. (Niet alleen qua voeding, maar qua alles).

Ik kan dus heel helder en op meerdere manieren heel makkelijk, zonder apparaten en zelfs op afstand bij iemand de hele voeding doortesten en alle vitaminen- en mineralentekorten doortesten.

Daarnaast heb ik zelf het hele proces doorgemaakt in mijn leven en weet ik ook hoe het kan zijn, als je bepaalde dingen niet meer mag en ik weet uit eigen ervaring hoe heerlijk en geweldig het is, als je wel naar je lichaam luistert, dat geeft wat het nodig heeft en je zoveel stukken beter voelt.

Je voelt je weer energiek, alles functioneert optimaal en je leeft weer. Je pijnen verdwijnen. Dat is zo’n grote bevrijding en het is zo makkelijk opgelost.

Ik ben super dankbaar voor deze voedingsreis, waarbij ik mijn lichaam op allerlei manieren heb leren kennen en precies weet wat het nodig heeft. En ik ben super dankbaar voor deze fijngevoeligheid en gaven om hier ook anderen bij te helpen en hun leven te verlichten.

Ben jij ook helemaal klaar met alle pijntjes? Of wil je gewoon graag eens even je algehele gezondheid verbeteren door je voeding aan te passen aan jouw unieke lichaam? Laat dan nu je voeding doortesten en alle vitaminen- en mineralen. Dan kun jij weer vol aliveness en energie en optimale gezondheid het leven aan.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com en maak een afspraak. Nu tijdelijk voor maar 33,- euro! Maak dus nog snel gebruik van deze super aanbieding. Ik weet nog niet hoelang ik deze aanbieding houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *