Aan de binnenkant ging ik langzaam dood…

Iets langer dan een jaar geleden, leek het aan de buitenkant of het hele plaatje klopte. Ik woonde al een paar jaar met mijn toen huidige partner en ons nog net geen 2 jaar oude dochtertje samen in een mooi huis in Amsterdam. Mijn dochtertje was gezond. We woonde omringd door veel groen en in het bruisende Amsterdam. We konden alles doen en kopen wat we wilden. Alle cursussen doen die ik wilde, drie keer per jaar op vakantie, alle biologische voeding kopen en hadden een mooie auto. Ik had mijn eigen business, die ik altijd al wilde. We gingen uiteten en leuke uitstapjes maken wanneer we wilde.

Het plaatje klopte.

Het leek of alles perfect was……

Maar aan de binnenkant ging ik langzaam dood.

Ik was sinds de zwangerschap zwaar depressief. En dit terwijl mijn grote droom van kind af aan, al was dat ik mama werd. Ik voelde me leeg, futloos, ziek, stond dagelijks chagrijnig op, had nergens zin in of puf voor, sprak met niemand meer af en zag het nut niet meer om te leven.

Ik riep meer dan eens dat ik dood wilde. Het vuur in mij was gedoofd. ……

DIT TOTDAT IK DE UITSLAG kreeg van mijn darmen, waar ik al mijn hele leven last van had, zo’n hoge ontstekingsgraad, dat het zelfs richting darmkanker ging en ik zo snel mogelijk een colonoscopie moest laten maken, om dit verder te laten onderzoeken.

Ik weet nog goed dat ik in de slaapkamer van mijn dochtertje zat, die nog 2 jaar moest worden. De tranen rolde volop over mijn wangen. IK WILDE NOG NIET DOOD. Ik was nog niet klaar om dood te gaan!

Ineens beseft ik me dat ik echt nog niet dood wilde. ‘’Ik ben nog niet klaar hier op aarde. Ik heb nog zoveel hier te doen!’

Ineens kwam een grote power in me terug, dat ik al lang niet meer had gevoeld, het grote vuur in mij. Daar was ie weer.

Ik heb zoveel vuur in mij. Ik ben passie, enthousiasme en heb een mega grote drive en doorzettingsvermogen. Daar was het weer!

Ik zou en ging er alles aan doen om te blijven leven!

Ik accepteerde eindelijk, dat ik nu meteen uit de relatie moest stappen, ik al die jaren ongelukkig en niet mezelf was. Mijn partner was geweldig. Daar was helemaal niets mis mee. Hij deed echt alles voor me. Maar eigenlijk voelde ik al meteen in het begin, dat dit gewoon het verkeerde leven voor me was. Het klopte niet. Ik was mezelf voor de zoveelste keer kwijt geraakt. Ik had me voor de zoveelste keer volledig aangepast aan de ander in een relatie en was de echte Jamie, de vrije vlinder kwijt.

Nu was het vuur zelfs helemaal gedoofd en was het zelfs zover gekomen, dat ik de eerste 2 jaar van mijn meest geweldige dochtertje +zwangerschap zwaar depressief was. Ik zat in het verkeerde leven en had mijn hart diep ingegraven en de sleutel weggegooid.

Ik besloot nu volop dat ik wilde leven en er alles aan te doen om het voor mezelf en mijn dochtertje beter te maken en dat ze een mama kreeg waar ze blij mee was.

Ik ging op huizenjacht en zocht een baan. Het hele Universum pakte samen omdat ik mijn hart weer volgde en binnen een week had ik een huis en een baan. En op de mooiste plek in Amsterdam, volledig omringd door groen en aan het bos. Geweldig! Wat een blessing!

Vanaf dat moment werd alles beter.

Ik kreeg vol mijn energie en aliveness weer terug, ging weer gezond eten, sporten. Ik had overal weer zin in. Ging weer opnieuw vol voor mijn business en weer alle contacten aan. Mijn health werd zelfs helemaal beter op wonderbaarlijke wijze.

Waar ik de voorgaande jaren vanaf de zwangerschap om de zoveel tijd een jeukuitbarsting kreeg en dat mijn hele lichaam onder de rode bultjes zat en zelfs mijn ogen keer op keer helemaal opzwollen, is dat niet meer voorgekomen sinds ik vol die keuze voor mijn hart weer heb gemaakt en om te leven.

Zelfs toen ik de colonoscopie liet maken, zat men vol verwondering te kijken hoe schoon de darmen waren en hoe dit mogelijk was.

Alles veranderde. Ik koos weer vol voor het leven, de drive en passie waren weer terug, alles ging weer vol stromen. De magie van het leven was er weer.

….

Nu ben ik een jaar en een paar maanden verder en heb me nog nooit ZO GOED gevoeld.

Ik ben volledig healthy en klachtenvrij, sta vol in het leven. GENIET WEER VAN IEDER VLINDERTJE DAT LANGS KOMT fladderen. Ik ben ook door zoveel grote positieve transformaties gegaan. Ik heb met de Emotion Code alle emotionele bagage weggehaald en ook bij mijn dochtertje, want die droeg alles bij zich als van zichzelf van wat van mij was en ik voelde in de zwangerschap en daarna.

Ja, Wow! Ik sta weer aan! Ik ben volledig aligned, stevig gegrond en krachtig connected met Divine, as a clear channel. Mijn readings zijn sterkste ever en ik werk dagelijks als een medium.

Ik voel me mega blessed dat ik de magie van het leven weer mag voelen.

Ik ben op alle vlakken geheald. Lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en financieel.

Nu ziet het er vanbuiten geweldig uit en ik voel me vanbinnen ook geweldig. Het is aligned. De leegheid is weg. Ik voel me gelukkig, vervuld, energiek, alive, geliefd en joyfull.

En dat gun ik jou ook!

Ik zie zoveel mensen lijden. Overal waar ik kijk of wat ik hoor. De pijn, donkerte en angst zit overal. Het leven kan ook echt zwaar zijn, ik weet er alles van. Ik ben het meeste deel van mijn leven zwaar depressief geweest en wilde dood. Zelfs mijn latere jeugd en puberteit en mijn hele begin volwassenheid.

Maar het leven kan ook echt zo magisch, licht en liefdevol zijn. Heb dit ook meer dan eens mogen ervaren. Het leven kan wonderbaarlijk mooi zijn en waar alles moeiteloos op je pad komt en synchroniciteit.

En echt dat gun ik jou ook!

Kun jij dat nu wel gebruiken? Kijk dan op mijn website, wat ik allemaal aanbied.

Thank you!

‘’Het leven kan echt magisch zijn, wanneer je het deurtje van je hart weer opent!’’

Love and Light,

Jamie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *