Hoe kom je weer bij jezelf als je een grote test krijgt?

Steeds weer komen er allemaal testen op je pad. Ik was er bijna ingetrapt.

Het duurde nu gelukkig maar twee dagen, dat ik erachter kwam dat ik mezelf weer kwijt was. De test was groot en is al heel vaak op mijn pad geweest, maar nog nooit zo snel was ik er weer uit en voel ik me weer helemaal top.

De laatste maanden ben ik helemaal mezelf. Mijn ware zelf, niet mijn zelfbedachte zelf, iemand die het leven van anderen leeft. Iemand die zichzelf verliest bij het aanpassen aan anderen.

Nee dit keer ben ik bij mezelf aangekomen.

Wat heb ik anders gedaan?

Dit keer is alles anders.

Ik ben heel bewust bij mezelf te rade gegaan, wat nu Mijn belangrijkste waarden zijn. Waar word ik nu echt gelukkig van? Wat maakt mij het meeste blij en wat geeft mij de meeste energie?

En daar niet in de val getrapt van wat anderen van me verwachten. Nee helemaal trouw zijn aan mezelf in wat ik belangrijk vindt en wat mijn allerdiepste verlangens zijn van mijn ziel.

Dus..

De laatste maanden voel ik me helemaal top. Ik ben dagelijks helemaal gegrond, al mijn chakras in balans. Soms hoef ik ze maar een beetje te balanceren en dan blijft het weer een tijdje en heel sterk connected met Divine. Mijn intuïtie is sterkste ooit.

Daarnaast doe ik constant iedere dag alleen maar dingen die ik leuk vindt. Ik voel me steeds joyfull, ben vol met energie en aliveness en leef volledig mijn purpose.

Dit zorgt ervoor dat ik volledig in de flow ben, me minder snel van mijn stuk te brengen ben, constant overal klanten vandaan komen en ik vol in abundance leef.

Ik leef iedere dag heel bewust in dankbaarheid en gronding is een ding waar ik me dagelijks bewust van ben.

Ik weet heel duidelijk wat mijn purpose is en inmiddels dus ook wat mijn belangrijkste waarden in dit leven zijn.

Ik ben de laatste tijd een heel nieuw ondernemingsplan aan het uitwerken, want alles in mijn business is nu een eenheid geworden en ik ben alles op alles aan het zetten om dit goed aan te pakken.

Waar ik voorheen vaak dingen snel snel zou doen, ben ik nu alles heel langzaam, kalm, gegrond en stap voor stap strategisch uit aan het werken.

In iedere stap die ik neem voel ik me gegrond en connected en is mijn hart volledig open(Waar de Emotion Code me bij heeft geholpen). En daarnaast zorg ik ervoor dat ik me volledig happy, joyfull en dat het helemaal past bij mijn waarden.

 EN TOEN KWAM DE TEST………..

Ik heb dus heel duidelijk helder wat mijn purpose en mijn doel is.

Ineens komt er een businessopportunity op mijn pad die hetzelfde ‘’einddoel’’ heeft. En meteen word ik mega enthousiast. Maar zo enthousiast dat ik al zijn trainingen in twee dagen volg en allerlei vervolgstappen neem al geniet ik van geeneen tussenstap, alleen het doel spreekt me aan. Zijn enthousiasme neemt me mee en die voel ik, maar het is niet aligned met wie ik ben.

Ik merk in twee dagen tijd dat ik ineens compleet de weg kwijt ben. Ik heb geen energie meer, ik voel me leeg. Ik loop letterlijk naast mijn schoenen. Vergeet alles. Kan mijn rust niet meer vinden. Gronding en balanceren van chakras lukt niet meer. Het Joyfull gevoel ebt weg en zelfs mijn vertrouwen. Ik ging weer in het gevoel zitten van te weinig tijd en teveel dingen.

Ik voel me overspoeld met de veelheid. Het allemaal niet meer kunnen zien. Niet meer kunnen genieten en er ook meteen niet meer voor mijn dochtertje kunnen zijn.

In twee dagen tijd mezelf helemaal kwijt.

Dit ging dus twee volle dagen en nachten door waarin ik niet kon slapen en lag te piekeren. En dat terwijl ik volledig geloofde in dat einddoel.

Op de derde dag besefte ik dat ik mezelf kwijt was en zei ik stop!

Dit stopt nu. Wat is er aan de hand? Wat gebeurd er nu? Even helemaal stop.

Ik ging mediteren in het zonnetje en voelen wat er aan de hand was.

Langzaam kwam mijn rust weer terug.

Ik ging uren wandelen en fietsen en kreeg steeds meer helderheid.

Toen ik weer thuis kwam zag ik het plaatje weer helder en ik focuste me me nog meer op waarom ik hier ben, wat mijn waarden zijn, mijn purpose en hoe ik mijn Ware Zelf ben, hoe ik me joyfull voel en kalm en gegrond en waar ik echt van geniet en energie van krijg.

Alle inzichten kwamen tot me. En ik besloot om de rest van de dag volledig volgens mijn purpose heerlijk rustig te genieten, niks te doen en volledig goed voor mezelf te zorgen en het gezellig in mijn huis te maken. Lekker douchen, scrubben, kaarsjes aan en heerlijke essentiële oliën in huis waar ik volledig van geniet. Heerlijk aards genieten, leven en volop te focussen op die vijf aardse zintuiglijke geneugten.

Het resultaat; ik was weer helemaal de oude(alleen dan beter en gegroeid en nog helderder en sterker), dus een nieuwe versie van mijn Ware Zelf.

Deze situatie had me enorm veel sterker gemaakt en meer vertrouwen gegeven.

Toen kreeg ik NOG EEN TEST…….

Een vriend van me appte me en dacht me te helpen en hij hielp me ook, maar onbewust op een manier die hij zelf niet in zag en niet op de manier dat hij eigenlijk bedoelde.

Dit is grappig en ik ben heel dankbaar voor het Universum dat ik weer werd getest om nog eens extra te voelen wat nu mijn waarheid is, hoe ik nu echt trouw aan mezelf ben.

Voor mij is dat mijn pad ook. Volledig trouw zijn aan mezelf, mijn Waarheid leven naar wat ik binnen krijg via mijn intuïtie en daar volledig op durven te vertrouwen.

Voorheen had ik geen afgebakende identiteit(komt door mijn vorige levens) en leefde ik al snel het leven van een ander, doordat ik me daar moeiteloos op kon afstemmen.

Mijn pad is nu Mijn pad te leven, volledig volgens mijn unieke waarden en wat mij echt gelukkig maakt van diep vanbinnen.

Deze vriend gaf me nu advies, dat volledig tegen mijn Ware Zelf instroomt. Het was goed bedoelt en ook precies wat ik nodig had.

Want de grote test is nu. Leef ik volgens wat anderen me zeggen (en goed bedoelen) of luister ik naar mijn eigen innerlijke stem, naar de guidance van Divine?

Kijk ik naar alle bewijzen de laatste tijd in mijn leven die spiegelen hoe ik me echt voel, want mijn leven is gevuld nu met alleen maar Joy, overal Abundance. Mijn dochtertje is happieste en makkelijkste ever en die spiegelt dus heel mooi mijn gedrag. Ik heb het nog nooit zo druk gehad in mijn leven en er is nog nooit zoveel geld binnen gekomen. Buiten dat voel ik me constant kalm, gegrond, zorg ik het beste voor mezelf ooit. Zorg ik er iedere dag voor dat ik mijn waarden leef, geef ik me volledig over aan Divine, vandaar de vele inspiratie steeds.

Voel ik me constant energiek en alive en doe ik alleen maar dingen waar ik van geniet. Ik focus me volledig op mezelf en doe alleen maar wat goed voor me voelt. Ik breng iedere dag in de natuur door en voel me volledig verbonden en vol vertrouwen.

Deze dingen wijzen mij er volledig op en bevestigen mij volledig dat ik op het juiste pad ben. Daarnaast is iedere dag vol met synchroniciteit, al maanden. De Engelen overladen me dagelijks met tekens en alles komt easy en moeiteloos op mijn pad.

Iedere keer als ik een innerlijk verlangen heb, word het bijna onmiddelijk gemanifesteerd. Dat zegt mij genoeg met dat ik juist eindelijk luister naar wat de bedoeling is. Echt de bedoeling is. Het Universum overlaad me met al haar abundance.

Ik ben super dankbaar voor deze test.

Dit heeft maar weer voor mij bevestigd hoe belangrijk het is altijd naar je intuïtie te luisteren en ook te kijken naar wat er gespiegeld word in je leven. Zo binnen zo buiten.

En ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Voorheen dan was ik volledig in de hyper in mijn enthousiasme. Dan putte ik mezelf helemaal uit en ging ik mezelf voorbij. Dit was precies ook weer het geval bij de test afgelopen twee dagen, waarin ik mezelf voorbij ging.

Dus ik ben super dankbaar dat ik nu nog helderder heb bevestigd, wat de verschillen zijn tussen dat oude patroon van in die hyper meegaan en dus compleet vliegen zonder gronding. Dat keer op keer voor burn-out zorgt.

En hetgeen waar ik afgelopen maanden in zat, waarin ik heel kalm stap voor stap bewust bezig ben met gronding en of iets me energie geeft en aligned is met mijn waarden. Volledige focus op mezelf, mezelf op nummer één, mezelf het beste gunnen. En rustig en geduldig, vol vertrouwen mijn pad bewandelen.

Ja dankjewel Universum voor deze testen en dat ik steeds sneller eruit ben en weer dichter bij mezelf ben gekomen.

Thank you!!

Ik heb zoveel geleerd. Ook weer dat ik perse van iedere stap wil genieten en niet naar een doel wil werken ten koste van mezelf en dingen doe die ik niet leuk vindt. Nee, ik wil alles leuk vinden.

De reis is zoveel belangrijker dan het doel. Het gaat juist om de reis. Het leven is Nu! Niet in de toekomst!

Het leven is om te genieten!

En nooit moet je iets doen ten koste van jezelf. Dat is wel weer mijn grote leerles en gelukkig duurde het nu maar twee dagen.  De test heeft me niet tegen gewerkt maar juist weer heel veel groeiervaring gebracht. Het is dus geen tegenslag maar juist een grote winst.

Luister altijd naar je intuïtie! Dat is echt de key!

En als je niet happy bent met wat je doet, stop er dan mee! Het is onnodig. Er is ook geld te verdienen met dingen die je leuk vindt. Ja echt waar!

Ga je purpose leven en doe dingen waar je energie van krijgt.

Ga het leven leven volgens jouw unieke waarden.

Heel veel succes en genietse! Iedere stap die je maakt!

Thank you

Love and Light,

Jamie

Lukt het jou nog niet zo goed om jezelf af te stemmen op wat jouw intuïtie je doorgeeft? Voel jij je nog steeds leeg, uitgeput en loop je jezelf voorbij in alle dingen die gedaan moeten worden? Dan ben je op de juiste plek. Maak nu een afspraak voor een coaching en start met je joyfull leven vol met abundance and good health. Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com en maak een afspraak. Je kan ook een Emotion Code sessie boeken, waarbij je je hart volledig opent en veel helderder hoort wat je intuitie je verteld, welke keuzes goed voor je zijn of gewoon om die abundance aan te trekken die jou ook toebehoort. Veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *