Op zoek naar een geldboom

Ga naar buiten op ontdekkingsreis. Blijf niet alleen binnen tussen vier muren.

Ik was lekker aan het wandelen in het bos en ineens werd ik rap uit mijn gedachten gehaald, doordat er een tak met blaadjes recht voor mijn gezicht omlaag viel.

Meteen werd ik bewust dat ik in gedachten was en besloot meteen volledig mindfull te gaan wandelen.

Een paar seconden later werd dit meteen beloond, doordat een heel schattig muisje, precies voor mijn voeten besloot over te steken naar de andere kant.

Ik was dankbaar dat ik volledig in het moment was en alles met volle alertheid en focus kon bewonderen. Er was zoveel moois.

Het ene mooie tafereel na het andere gebeurde.

Daar vlogen net voor me een hele groep pimpelmeesjes naar de overkant. Het was prachtig. Overal zoveel moois en zoveel magie.

Ineens werd mijn aandacht naar een inham links in het bos getrokken. Ik voelde dat ik er in moest.

Meteen helemaal happy vanbinnen, want voelde dat ik weer op avontuur en ontdekkingsreis was.

Mijn voeten zakte weg in het moerassige gras, dat door de vele regen blank stond.

Ik liep verder en achterin in het midden stond een prachtige boom. Alles zag er magisch uit. De boom riep me en ik ging erheen.

Toen ik dichterbij kwam, kreeg ik binnen dat ik deze boom kon gebruiken om te gronden. Ik voelde alleen dat ik op een andere plek moest staan.

Ik werd geroepen dat ik naar de achterkant moest.

Ik liep om de boom heen naar de achterkant. En aan die achterkant zat een muntje geld in de boom geklemd.

Wetende dat er geen toevalligheden in de wereld bestaan, was ik meteen heel dankbaar dat het Universum me deze overvloed liet zien. Het was een gift. Het was ook een reminder van mijn BeschermEngel om te zeggen, dat er financieel voor me wordt gezorgd. Het voelde allemaal heel bijzonder.

De tekst ‘’Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’’, kwam bij me binnen. En ik nam het muntje dus mee.

Daarna mocht ik nog een gift van de boom ontvangen. De boom hielp me extra goed gronden.

Gronden

Door je handen op een boom te leggen en je over te geven, kan hij je helpen gronden. Je voelt je meteen de aarde in getrokken. Bomen zijn super krachtig en zijn NatuurEngelen.

Daarna bedankte ik de boom en deze magische plek en ging ik weer verder met mijn wandeling.

Wat kan het leven toch magisch zijn!

Love,

Jamie

Ben jij er ook klaar voor om de magie van het leven weer te zien? Ben je klaar met lijden? Ben je er klaar voor om je ogen volledig te openen, the aliveness te voelen en weer echte avonturen te beleven en rond te kijken, zoals je deed als een kind? Ben je klaar om je innerlijke kind te geven wat het verlangt? Dan ben je hier op het juiste adres. De Engelen en Gidsen werken door me heen en werken samen met me en samen kunnen we jou begeleiden op je pad. Stuur een email naar jamievousten@gmail.com en maak een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *