Geef je lichaam een cadeau. Boost je immuunsysteem vandaag nog!

Wat heeft jouw unieke lichaam nodig?

Ja, ik eet volledig plantaardig, maar dat wil niet zeggen dat jij dat ook hoeft te doen. Ik geloof namelijk in het unieke lichaam. Ik geloof erin dat ieder lichaam uniek is en wat anders nodig heeft. Ja het kan zijn, dat jouw lichaam ook naar plantaardige voeding verlangt, maar het kan ook zijn dat het juist wat anders wil.

Ik eet plantaardig omdat ik inmiddels al 17 jaar mijn lichaam doortest en door anderen heb door laten testen en er iedere keer uitkomt, dat mijn lichaam alleen plantaardige voeding wil. Ik eet dus zo omdat dit het beste is voor mijn lichaam.

Ik heb namelijk geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik weet dat als ik goed voor mezelf zorg, ik er ook veel beter voor anderen en de wereld kan zijn.

En wanneer mijn fysieke lichaam zich goed voelt, dan voel ik me mentaal, emotioneel en spiritueel ook veel beter.

Health is wealth, dat is echt zo.

Als mijn lichaam wat anders verlangt, dan ben ik daar zeker in bereid in aan te passen.

En ik weet dat ik daar best wat zeg. Want ik weet dat plantaardige voeding en leefwijze ook beter is voor de dieren en de planeet. En dat is nu mooi meegenomen. Maar uiteindelijk staat mijn gezondheid op nummer 1. Plus wat Divine van me verlangt staat voor mij op 1 en dat is uiteindelijk het beste voor me.

Ik geloof er namelijk echt in, dat ik veel meer kan bereiken wanneer ik me goed voel en ik dus 100% luister naar wat mijn lichaam en dus ook mijn Hogere Zelf/Divine me aangeeft.

Dat is key voor me. En dan kan ik ook een helder kanaal en lichtwezen zijn voor de wereld.

Mezelf op nummer 1 zetten en mezelf dus daarmee het beste geven, is voor mij het belangrijkst.

Soms als ik klanten doortest en hun lichaam geeft aan dat ze vlees nodig heeft, dan voelen sommigen zich meteen bezwaard. En dan stel ik ze ook meteen gerust, dat bij mij, dat ookal prefereer ik meer een plantaardige leefwijze voor de wereld, het me verder niet uitmaakt. Wat mij wel uit maakt, is dat men luistert naar zijn of haar unieke lichaam, naar waar het naar verlangt.

Ik geloof namelijk dat dat ook de inner guidance is en dat het allerbelangrijkste is. Zo kun je jezelf het beste geven en vanuit daar de wereld het beste geven.

Ik vind het dus belangrijker dat men het unieke pad bewandeld, waarvoor men hier is en dus ook het beste voor zichzelf zorgt om juist de beste meest effectieve service te verlenen aan de wereld.

Dat voelt voor mij het beste.

En zodra ik dit uitleg, voelen mensen zich meteen niet meer bezwaard.

Ik wil gewoon dat jij je optimaal voelt en gezond bent. Dat is toch super belangrijk? Vind ik wel.

Jouw Hogere Zelf en dus je lichaam weten wat het beste voor jou is.

En zodra we doortesten herkent men vaak ook zelf al veel.

Je lichaam geeft alles namelijk altijd al aan. Bijvoorbeeld sommige dingen kun je niet eens ruiken, zo vies vind je het. Je lichaam geeft daarbij al aan dat het het helemaal niet wilt. Of je krijgt een raar gevoel in je mond, of je buik. Of je word heel winderig of moet veel boeren.

Je lichaam geeft altijd al aan op allerlei manieren dat het iets totaal niet wil. De meeste mensen zijn gewoon gewend aan dat gedrag. Maar het is helemaal niet normaal en gezond dat je buik altijd meteen opgezet is, of dat je bepaalde kruiden niet eens kan ruiken. En zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen.

Wacht niet langer om je door te laten testen. Het kan je zoveel lichamelijke klachten verhelpen en voorkomen. Je schrikt echt hoeveel je allemaal al hebt geslikt die jaren. Iets wat allemaal heel makkelijk voorkomen had kunnen worden.

Neem nu actie en luister naar je lichaam. Het zorgt altijd voor jou, nu is het tijd dat jij voor je lichaam gaat zorgen.

Voor de nog steeds te gekke aanbieding van 33 euro, test ik je voeding door en je vitaminen en mineralen. En als je het combineert met een Emotion Code sessie(t.w.v. 88 euro), bied ik ook nog steeds deze geweldige combideal aan van 97 euro. Dat is ook echt een cadeau voor je lichaam. Stuur een email naar jamievousten@gmail.com en maak een afspraak.

Geef jezelf nu waar je recht op hebt en ga en gezond leven tegemoet. Boost je immuunsysteem vandaag nog! Zorg voor jouw unieke lichaam, zodat jij je ook veel beter in kunt zetten in de wereld en er echt voor jezelf en anderen kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *