Een bungee-ervaring om nooit meer te vergeten!

Grote angsten overwonnen in een grote spirituele ervaring.

Het was een ervaring van volledig in het nu aanwezig zijn. Volledig vertrouwen op Divine. Vertrouwen dat alles goed is en er volledig voor je word gezorgd en je veilig bent. Je volledig overgeven en vertrouwen.

Vandaag in het klimbos geweest, waar we hebben geziplined en zelfs gebungeejumpt, terwijl we beiden hoogtevrees hadden.

We hadden vantevoren besloten onze angsten aan te gaan om nog meer spiritueel te groeien en nog meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Iedere nieuwe klimhindernis of zipline focus ik volledig op het moment, op mijn taak en op iedere stap en vraag ik Divine om guidance en dat ik precies weet wat te doen.

Ik praat mezelf de hele tijd moed in. Ik kan het! Ik kan het!

Iedere keer als ik weer op een nieuw platform aan kom denk ik wow, goedzo Jamie. Dat heb je maar weer even gedaan. Ik ben zo trots op je! En ieder nieuw parcours voel ik in eerste instantie spanning en een soort van angst opkomen. Maar ik ga er niet in mee en zeg tegen mezelf dat het gewoon excitement is. In je lichaam gebeurt fysiologisch namelijk precies hetzelfde, dus dat zeg ik tegen mezelf. Ik luister niet naar de mind, voordat de mind het over neemt en me te pakken krijgt. Nee, iedere keer neem ik meteen actie en doe ik het gewoon zo snel mogelijk, zodat het denken me niet kan pakken. Iedere keer win ik het van de mind en vertrouw ik in plaats van dat de mind het overneemt. Iedere stap die ik neem, zeg ik dankje Divine, dankje voor je guidance en deze mooie ervaring.

Zelfs toen we van de 10 parcoursen net klaar waren met 8, besloten we meteen door naar 10 te gaan. Dit was het meest ingewikkelde extreme parcours, bestaande uit meerdere moeilijke vrije vallen en afsluitend met een bungeejump. Gewoon doen, niet nadenken. Hoppa! We zijn veilig. Er kan niks gebeuren.

Volledig vol vertrouwen en overgave loop ik naar het randje en spring ik…

Daar val ik…

Pure vrijheid, volledige overgave. Zoveel aliveness.

Ja, dit is leven! Zoveel joy, zoveel energie en adrenaline door mijn lichaam.

Ja, dit is waarom en waarvoor ik leef.

Pure ervaringen. Puur en volledig aanwezig zijn in het moment.

Leven!!

Dat is spiritualiteit en aarde verbonden! En dat is waarom ik hier ben.

Dit is volledig vertrouwen en één zijn met Divine.

Je bent veilig. Je wordt gedragen. Alles is één en alles is liefde. Alles is Divine.

Liefde!

Er word altijd voor je gezorgd. Je bent nooit alleen. Vertrouw! Laat de controle los en ga! Doe het! Ga!

Ja wow! Een Goddelijke aardse ervaring om nooit meer te vergeten!

Love and Light,

Jamie Ps. Ik ben een kei in overgave en gewoon doen. Kun jij wel wat hulp daarbij gebruiken? Of loop jij met bepaalde angsten rond waar je maar niet van af komt. Dan kan een Emotion Code sessie of een coachingsessie je daar zeker bij helpen. Neem contact met me op en maak een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *