Maar hoe werkt het dan als je channelt, een reading geeft?

Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Wat doe je dan precies?

Ik zal het hier in stapjes uitleggen. Dit is hoe het bij mij werkt.

Ik zorg er eerst voor dat ik gecenterd en helemaal aligned ben. Alle chakras in balans. Body, mind and soul in balans. Mijn fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam helemaal in balans. Alles is dus fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch aligned. Ik geloof erin dat het bij mij nu makkelijker gebeurd, omdat ik alle emotionele bagage heb weggehaald uit mijn lichaam met de Emotion Code technique. Er is onderliggend geen storende factor meer in het onderbewuste, geen vastgezette emoties die ertussen komen en aandacht vragen. Alles is volledig aligned, waardoor ik het pure zuivere kanaal kan zijn.

Dit zorgt ervoor dat met het wortelchakra dat in balans is, ik stevig gegrond ben, verbonden met de aarde. Mijn kruinchakra in balans, volledig connected met Divine, Universum. Mijn hartchakra volledig open. En alle andere chakras met hun functies zorgen ervoor dat alles volledig open staat en stroomt.

Dit alles gebeurt bij mij in een seconde. Mijn intentie is daar en door het vele doen, gebeurd het in een instant.

Dan focus ik op mijn hart en terwijl ik dat doe, haal ik diep adem en adem ik diep naar beneden, door al mijn chakras en via het wortelchakra stevig de grond in.

Ook dit gebeurd weer in een seconde.

Dan voel ik de immense grote liefde in mijn hart. Daar is mijn volledige focus.

Ik voel nu dat ik volledig ‘’Aan’’ sta, zoals ik het zelf noem.

Dan vraag ik nog via prayer, in de juiste vorm te gebruiken als gratitude (ik doe het in het Engels) ”Thank you, that I am a clear channel. Thank you Archangel Gabriel for your guidance and the word of God flow through me. Thank you for the Truth coming through me. Thank you for the best results for the people I speak to. Thank you for using me for the Highest Good. Thank you for using me for the Highest Purpose and Joy. Thank you I am a clear channel for Divine! So be it!’’

De vertaling is ; ” Dankjewel dat ik een zuiver kanaal ben. Dankjewel Arkangel Gabriel voor je begeleiding en dat het woord van God volledig door me heen stroomt. Dankjewel dat de Waarheid door me heen komt. Dankjewel voor de beste resultaten voor de mensen tot wie ik spreek. Dankjewel dat je me gebruikt voor het Hoogste Goed. Dankjewel dat je me gebruikt voor de Hoogste Lotsbestemming en Vreugde. Dankjewel dat ik het heldere zuivere kanaal voor Divine/ God. En zo zal het zijn!”

En dan is het zo.

Ik zet op dat moment, mijn personal self, fysieke Jamie zelf volledig aan de kant, zodat Higher Self kan doorkomen. Dat gebeurd gewoon. Ik ben op dat moment een leeg vat.

Ik ben volledig met mijn alerte focus leeg in dat moment. Volledige aandacht voor het nu en de persoon die de vragen stelt. Er komt geen denken aan te pas. Er is geen denken daar.

En ook dit hele gebeuren wat ik heb opgeschreven, gebeurd bij mij in een paar seconden. Dus binnen een paar seconden sta ik aan en komen de antwoorden op de vragen.

Het punt is, ik personal Jamie geeft geen antwoord meer. Er wordt door me heen gewerkt, door de Engelen, Gidsen, Hogere Zelf Jamie en Divine. The Higher Nature stroomt door me heen. Is allemaal hetzelfde, want we zijn allemaal uiteindelijk één.

Personal Jamie is er wel bewust van. Ik zou er ieder moment voor kunnen kiezen om deze weer door te laten komen, maar daar kies ik dus niet voor. Het is een hele andere energie. Praat anders, alles is anders. Divine, Engelen en Higher Self zijn veel rapper en sneller. Er is geen denken. Antwoorden komen meteen. We werken samen, zo zie ik het. Hogere Zelf fluistert ook en schreeuwt niet. Je mentale geest schreeuwt tegen je.

Op het moment dat de vragen worden gesteld, komt het antwoord al binnen. Heel rap en snel. Kort en krachtig. Soms al voordat de vraag af is.

Het antwoord toont zich aan mij via mijn hart. Het perst zich eruit. Soms hoor ik de antwoorden letterlijk uit mijn hart komen. Soms zie ik ze. En is het een Weten. Meestal alles tegelijk. Soms zie ik beelden. Het gaat meestal allemaal samen. Het IS gewoon.

Het is een heel ander gevoel dan wanneer je als fysieke personal zelf antwoorden in je hoofd komen. Deze komen langzamer en ook vaak twijfelend en dus meer roepend en schreeuwend. En dit kunnen hele zinnen zijn.

Vanuit het Weten is het er allemaal in een seconde. Rap, kort en krachtig. Alert. Het is er allemaal tegelijk. Er is geen denken of twijfelen. Dat bestaat daar niet. Het is gewoon.

Kan het niet anders omschrijven dan dat.

Het is een deep knowing.

Wanneer de antwoorden doorkomen voel ik me heel alert en gefocust, volledig in het moment. Ik zie scherp en alles is volledig in dit moment. Ik voel me licht en liefdevol. De antwoorden zijn ook altijd liefdevol en zuiver.

Meestal voel ik ook een druk op mijn hoofd, schedel en voel dat het kruinchakra vol openstaat. De ene keer is de druk heftiger dan andere keren.

Niet alle antwoorden zijn even leuk om te horen, want het ligt eraan wat iemand wil weten en wat de waarheid is. Wat die ander moet horen.

Hoe dan ook, alles wat ik doorkrijg moet ik doorgeven, als dat zo voelt op dat moment. Het perst zich eruit. Door me heen.

Het is de Waarheid en die komt rap en snel en is voor de Highest Good of all.

En als ik merk dat wanneer het antwoord niet meteen komt en er dus een soort twijfel ontstaat, dat is dan eerst weer opnieuw op mijn hart focus, en op mijn hele beingness. Ik voel en ben me bewust van de energie dan in mijn hele lichaam, terwijl ik volledig gefocust ben op het moment op de vraag en dan komt het antwoord weer rap.

Het is iedere keer weer volledig durven vertrouwen op not knowing, het niet weten. En dus vertrouwen op dat de antwoorden altijd komen. Het is steeds weer de sprong in het diepe durven maken. Steeds de moed hebben, zonder angsten en gewoon springen. Het immense vertrouwen hebben in Divine in dat de antwoorden komen.

Het punt is, jij doet dat niet, dus je hoeft niets te weten. Er word door je heen gewerkt.

Steeds weer vertrouwen dat het gebeurd als jij je overgeeft.

Of het nu antwoorden zijn op vragen die mensen zelf stellen voor henzelf, of dat ze een foto laten zien en je daar een reading over geeft. Of dat ze iets over hun hond vragen of een overleden dierbaar. Of dat ze iets over een situatie vragen of over een naam. Of zelfs over een droomverklaring.

Het maakt allemaal niets uit.

Alles is collectieve energie en hangt zeg maar in de lucht en hier tap je in op die energie. Dit deed ik ook al met de Emotion Code en als ik voeding doortest van mensen op afstand en online.

Ik doe dit dus niet. Er wordt door me heen gewerkt. Ik zorg er alleen voor dat ik het kanaal ben, het instrument waardoor Divine of de Engelen werken. Ik ben het instrument wat zeg maar gebruikt word om de Waarheid bij de ander te brengen. Wat de ander moet weten.

Ik stel me volledig open. Ik geef me volledig over en Divine kan Godswerk door me heen doen.

Sinds een paar weken is mijn bewustzijn een stuk meer open gegaan. Daarbij doe ik dagelijks readingen. Ik geef me volledig over en stel me open, zorg voor de voorbereiding en Divine, Engelen, Gidsen kunnen door me heen werken. Zo ervaar ik dagelijks weer allemaal nieuwe dingen mee. Er gebeurd vanalles. Ben vol in de flow en opportunities van alle kanten. Ik sta aan! Dat zijn de woorden die blijven binnen komen. Zo voelt het voor mij, dat ik aan sta. Ik maak de meest magische dingen mee en de dingen worden steeds mooier. Alles ontstaat en gebeurd en het enige dat ik hoef te doen, is dit instrument, deze Divine Tempel die ik heb gekregen, open te stellen en woorden aan geven zodat men het kan horen en begrijpen.

Testimonials

‘’ Voor de 2e keer bij Jamie. Eerste keer healing gehad op de hartmuur en doorbreken van blokkades. Dat hielp zo goed. Vandaag fotoreading van een hond. Klopte als een bus. Ik vind Jamie heel helder, is snel met haar antwoorden en heel breed onderlegd. Mooi mens dank je wel voor alle inzichten.’’ Simone

‘’Ze voelde mij heel goed aan, zei aspecten die ik echt herkende in mijn dagelijkse leven! Heel fijn gesprek gehad.’’ Jeanne

‘’Ze antwoord direct en is eerlijk, goed gesprek gehad! Dank je’’ Linda

‘’Direct een helder antwoord, heel fijn en prettig!’’ Lique

‘’Jamie is heel lief en direct. Heeft me heel snel geholpen. Ik kreeg een healing van haar. Daarna voelde ik me lichter en fijner. Een gesprek met Jamie is zeker een aanrader!’’ Bianca

 ‘’Lieve vlotte dame, to the point. Aanrader.’’ Yvon

’Fijne meid, niet langdradig en erg open’’ Daniëlla

‘’To the point, snel en duidelijk. Kan ik weer even mee verder, heel fijn!’’ Patricia

En over deze testimonials zeggend, dat ik ze nooit eerder heb gesproken of gezien. Ze stellen hun vragen online en op afstand krijgen ze direct een volledige reading, waarbij Divine, Engelen en Gidsen door me heen werken. Zelfs Ascended Masters. Dit kan online via chat, telefonisch of via email of live natuurlijk.

Heb jij ook vragen voor jezelf? Over de liefde, relaties, huisdieren, vrienden, familie, werk, studie, financien, de toekomst, droomverklaringen, over je kinderen, je gezondheid verbeteren, hoe die partner en huis aan te trekken? Of welke vragen dan ook? Boek dan nu een reading voor deze super aantrekkelijke tijdelijke aanbieding van 88 euro. Heb je misschien juist meer behoefte aan eindelijk wat te doen aan al die emotionele bagage waar je al zolang meer rondloopt, dan kun je ook een Emotion Code sessie boeken. Zie hier meer info over Emotion Code sessies. Of voor een reading stuur een email naar jamievousten@gmail.com Het kan via telefoon, fbmessenger via chat of via email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *