Volg je hart

Je kunt naar je hoofd luisteren of naar je hart. Daarnaast kun je ook naar de meningen van anderen luisteren. Als jij je goed wil voelen en het juiste pad wil volgen, het pad dat voor jou is weggelegd, dan zul jij je hart moeten volgen. Je hart weet wat het beste voor jou is. Je hart weet veel dingen die je hoofd niet weet. Je hart kan veel verder kijken.

Als je stil bent en je op je hart concentreert en echt de liefde, compassie, vreugde, kalmte in je hart voelt, dan ben je aangesloten op je hart en kun je keuzes maken vanuit je hart. Je kunt dan praten en activiteiten doen vanuit je hart. Jouw hart is jouw gids en zal jouw de juiste kant op begeleiden. Dit kun je dus alleen doen als je stil bent en echt luistert naar wat je hart je te zeggen heeft. Dit is ook wel het kleine stemmetje in je, je intuïtie die tegen je praat. Je weet ook wanneer je hart tegen je praat, als dat wat je denkt vanuit liefde is en vanuit compassie en vanuit het geheel. Als je iets in je hoort vanuit eigen belang, vanuit persoonlijk gewin, dan is het absoluut niet je hart. Je hart denkt vanuit ‘’wij’’ in plaats van ‘’ik’’. Je hart werkt altijd vanuit liefde en nooit vanuit angst. Angst is het gebrek aan liefde en kan dus niet je hart zijn. Als je ervoor zorgt dat je alle keuzes vanuit liefde maakt en niet vanuit angst, zit je altijd goed.

Mediteer wat vaker om contact te maken met je hart. Concentreer je op je ademhaling en op de liefde die van en uit je hart stroomt. Voel de pure liefde, compassie en vreugde in je hart. Voel de kalmte en het vertrouwen in je hart en je kunt alles aan. Als je activiteiten vanuit de passie van je hart doet, dan is het altijd goed. Volg je je hart, dan zit je altijd op het juiste pad. Je hoeft je nergens meer druk om te maken, want je weet dat die weg, de juiste is.

Als je je goed voelt, dan ben je verbonden met je hart. Dan ben je verbonden met de bron binnenin je. Wanneer je je goed voelt, wil je hetzelfde als de bron binnen in je. Wanneer je luistert naar je intuïtie en je meteen handelt naar deze  ingevingen zal je altijd de juiste keuzes maken. De intuïtie begeleidt je letterlijk op dat moment. Luister dus altijd naar dat stemmetje in je en neem meteen actie. Het is ten goede van jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *