Alles draait om keuzes maken

Voor welke optie ga jij?

In ieder moment word je verwacht keuzes te maken. Ieder moment en iedere keuze zorgt voor een compleet ander pad. Sommige keuzes lijken heel klein, maar hebben gigantische gevolgen.

Alle keuzes hebben een ripple-effect. Je kunt niet zomaar iets doen, zonder dat het gevolgen heeft. Alles werkt met terugwerkende kracht. Wat bedoel ik daarmee?

We hebben te maken met universele wetten. Wetten net zoals zwaartekracht, die altijd werken. Een hele belangrijke universele wet die altijd werkt is; Voor elke actie krijg je een gelijke reactie terug.

Dit houdt in dat echt iedere actie, of het nu een positieve of negatieve actie is, krijg je terug. Sommigen noemen dit ookwel karma, al is dat eigenlijk wat anders.

Nu je weet dat werkelijk alles dat je uitzendt ook weer bij je terugkomt, kun je maar beter positieve acties de wereld in sturen. Acties die je doet vanuit liefde in plaats van angst. Het gaat om het onderliggende gevoel wat je erover hebt.

Is je motivatie vanuit angst en wantrouwen? Weet dan dat de gevolgen ook negatief zijn.

Alles in het leven draait om keuzes maken. Wanneer jij je er nu bewust van bent, dat je alles vanuit liefde en vertrouwen wilt doen en dit ook echt doet. Dan kan het niet anders dan dat dit ook op die positieve manier weer bij je terug komt.

Vaak twijfelen we heel veel bij keuzes en durven we geen actie te nemen. We blijven hangen in angst en twijfel. Weet dat dit ook een actie is, maar dan vanuit angst. Dit is dus niet wat je wilt.

Het beste kun je altijd transparant zijn en trouw aan jezelf. Volg je hart. Wat zegt je hart? Wat voel je echt? En laat daar jouw keuze door bepalen. Als jij bij alle keuzes ervoor kiest om de keuze die je hart wilt en dus vanuit liefde te kiezen, dan weet je dat de gevolgen ook altijd liefde zullen zijn.

Soms moet je belangrijke grote keuzes maken in je werk of relaties, waardoor je leven compleet verandert. Je voelt dat je niet langer meer zo kan doorgaan en dat het tijd wordt dat je je hart gaat volgen. Spring dan in het diepe. Maak die keuze door volledig te vertrouwen op je hart en het Universum zal er alles aan doen om het beste voor jou te creëren. Het kan niet eens anders. Alles zal altijd ten goede van jou verlopen. Het Universum wil altijd het beste voor jou. Het belangrijkste is, luister jij hier ook naar? Of luister je naar je hoofd, naar het ego, die een eigen wil heeft en wel even zelf bedenkt wat het beste voor hem/haar is?

Als jij vanaf nu jouw unieke expressie wilt gaan leven, jouw unieke pad wilt gaan bewandelen, dan volg je hart. Je hart geeft jouw stap voor stap aan wat het beste voor jou is. Jij kan zelf helemaal niet bedenken wat voor moois, waanzinnigs het Universum voor jou in petto heeft. Dat is tig maal mooier en grootser dan jij zelf had kunnen bedenken.

Dus wat ga jij nu doen?

Geef je de touwtjes weer terug aan het Universum en vertrouw je erop, dat jou het allerbeste mooiste leven is gegund en klaarstaat te wachten totdat jij luistert naar je intuïtie welke stappen en keuzes je moet maken.

Alles draait om keuzes maken vanuit je hart en vanuit liefde. Dan zal dit ook worden weerspiegeld in jouw leven. Dus kies voor liefde!

Love and Light Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft? Vind je het nog heel moeilijk om nu echt te voelen wat je echt vanuit je hart wilt? Maak dan nu een afspraak voor een coaching. Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Eén antwoord op “Alles draait om keuzes maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *