Alles wat verborgen zit in het donker komt nu naar boven

Je kunt er niet meer onderuit

Het is nu de tijd en de energie dat alles dat ooit verdrongen was, naar het licht wil. Het is de bedoeling dat jij er licht in brengt.

Misschien heb je jarenlang allerlei dingen verdrongen, allerlei gevoelens onderdrukt. Dit zal niet meer in het donker blijven.

De energie is nu zo, dat je er wel mee aan de slag moet of je gaat ten onder.

Alle gevoelens die je ooit hebt onderdrukt, willen nu naar boven komen en het licht zien.

Laat jij het toe?

Als jij streeft naar verlichting en een leven met minder lijden, dan zal je al deze shit aan moeten gaan.

De energie is nu zo sterk dat alle onderdrukte gevoelens naar boven komen, zodat jij er licht in kan brengen. Dit kan zich uiten in onverwachte fysieke klachten. Vaak hele extreme klachten waar je wel meteen mee aan de slag moet.

Voorheen kon je zelfs die pijn misschien nog wegdrukken, maar nu kan dat niet meer.

Het Universum, Je Hogere Zelf wil dat je er nu wat mee doet. Dat je het aan gaat.

Ik zeg altijd als je het niet aangaat, dan wordt je gehaald.

Je bent hier namelijk om je unieke expressie te leven en het leven aan te gaan. En wanneer jij alles blijft wegdrukken en weerstand tegen blijft hebben, dan zal je op een gegeven moment gehaald worden. Want wat heeft het leven voor nut, wat heeft het Universum aan jou, als jij blijft slapen en de reden waarom je hier bent, niet uitleeft?

Dus dan wordt je eruit gehaald.

Wat kun jij nu praktisch doen?

Alle shit die nu omhoog komt, heb jij ooit verdrongen. Ga het aan. Leef het door. Laat het zijn en accepteer het vooral. Dit hoort nu te zijn omdat het zo is en breng er dus geen nieuwe weerstand in. Laat het gewoon door je heen bewegen. Zo breng je er licht in.

Laat het zijn. Volledige overgave, dat is jouw taak.

Wil je verlichting? Een lichter leven? Dan is acceptatie en overgave de oplossing.

Waar kun jij nu de weerstand loslaten en licht in brengen?

Wat mag er niet van jou zijn?

En geloof me, ik kan het weten.

Ik heb jarenlang alles verstopt en verdrongen.

Nu de laatste maanden is er een complete shift ontstaan. Alles mag er zijn. Ik mag er helemaal zijn. Alle gevoelens mogen er helemaal zijn. Frustraties, boosheid, verdriet, schuld en schaamte. Alles mag er zijn. Alles mag geuit worden en ik mag me kwetsbaar opstellen.

Er is zoveel bevrijding en opluchting. Het voelt als een echte verademing. Vrijheid.

Alles mag gewoon zijn. Ik mag gewoon zijn. Er is een hele grote opening in me gekomen. Ik voel me herboren, vernieuwd. Een stuk lichter en more real. Daarnaast ben ik helderder dan ooit in mijn readings.

Het was niet iets dat ik voorheen bewust deed, maar ik sta er nu wel bewust in, waardoor iedere emotie en iedere donkerte die vrij komt er mag zijn.

Het is nu de tijd om er wat aan te doen en niet meer er om heen te draaien. Ik wil mee doen aan het verlichten van de wereld en dat start bij mij. En dus bij jou.

Wil je een lichter leven? Start dan met grote stappen nemen.

Sta toe dat je er mag zijn. The whole of you. You are beautiful and everything is exactly how it should be! You are Perfect! And You are perfectly imperfect! Also true!

Jij mag er helemaal zijn. Jij bent uniek en je bent hier om je unieke expressie te leven. Start met leven! Start met licht brengen in jou. Alle donkerte mag verdwijnen. Laat het naar boven komen, kijk ernaar en laat het los.

‘’What you look at, dissapears.’’
 ‘’What you resist, persists.’’

Dus waar heb jij nog weerstand tegen? Laat het los.

Accepteer en geef je over. Geef de touwtjes terug aan het Universum.

Een lichter leven start bij jou.

Love and Light Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft? Vind je het nog heel moeilijk om nu echt te voelen wat je echt vanuit je hart wilt? Wil je praktische concrete opdrachten en voorbeelden van hoe je licht brengt in situaties? Hoe je met je gevoelens aan de slag kunt? Maak dan nu een afspraak voor een coaching. Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *