Health is wealth

Als je je goed voelt, dan kun je alles aan.

Wanneer je gezond bent, gezond voelt, dan voel je je een rijk mens.

Als ik naar mezelf kijk, dan komt er het minst uit me op de dagen dat ik me fysiek ziek voel. Als er iets fysiek met me aan de hand is, dan voel ik me vaak lamlendig, wil ik me verstoppen en het liefst niet laten zien aan anderen.

Wanneer je dus vol in het leven wilt staan en alles eruit halen en er ook volledig voor anderen wilt kunnen zijn, dan is het dus van belang dat jij je goed voelt. Dat jij je mentaal en fysiek goed voelt.

Er zijn ook genoeg mensen die fysiek ziek zijn en dit hebben geaccepteerd en evengoed zich goed voelen, maar meestal is het andersom.

De meeste mensen die zich fysiek brak voelen, zullen zich mentaal en emotioneel ook al snel brak voelen.

Ik weet van mezelf, dat me fysiek goed voelen echt heel belangrijk is.

Dit zorgt er bij nu voor dat ik er alles aan doe om me gezond te voelen.

Voldoende bewegen, krachttraining en plantaardige voeding zijn voor mij daar het belangrijkst in.

Wanneer de vitaminen in plantaardige voeding mij voeden dan voel ik mij gezond en goed en heb ik weinig last van gekke dingen. Ik voel me juist slecht wanneer ik allemaal rommel ga eten, wat ik ook van tijd tot tijd doe. En dan bedoel ik allerlei bewerkte troep van choco tot chips.

Ik heb tijden dat ik me heel sterk voel en dan kan ik alles aan. Dan zorg ik goed voor mezelf en merk ik dat ik overloop van de inspiratie.

Ik voed me dan goed, sport veel en merk dat ik weer vol aliveness zit. Ik durf mezelf weer te laten zien. Mijn hormonen zijn weer in balans en de emotionele schommelingen weer stabiel.

Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want wil je je goed voelen en überhaupt iets gedaan krijgen en vol energie zijn, dan zal je dat echt moeten doen.

Voeding heeft zoveel kracht en is zo bepalend in je gezondheid en in hoe jij je mentaal en emotioneel voelt.

Eet voeding die goed is voor de ziel. Dat is voeding die ook goed is voor het lichaam.

Voeding die helend is en vol vitaminen en mineralen.

Voeding waar het lichaam niet veel energie voor hoeft te verbruiken om het te verteren, maar juist energie van krijgt.

Dat is plantaardige voeding. Plantaardige voeding is de oplossing wil je je rijk voelen in je leven, want als jij je goed voelt, kun jij de wereld aan.

En je voelt je nog beter, wetende dat het ook goed is voor de wereld. 

De veeteelt is de grootste veroorzaker van het klimaatprobleem, van de ontbossingen in de wereld, van de waterdroogtes en van de water- en luchtvervuilingen.

Dit zou allemaal in één keer, meer opgelost worden, wanneer iedereen plantaardig zou gaan eten.

Love and Light,

Jamie

Wil jij ook graag plantaardig gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen en kom je niet verder dan een bord sla?

Denk je daarnaast dat het moeilijk is en dat het teveel tijd inneemt? Dan kan ik je helpen, want ik heb het makkelijk voor je gemaakt.

Ik heb meer dan 30 gevarieerde recepten bedacht, die super makkelijk en snel klaar zijn.

Ga nu naar www.jamievousten.nl/veganrecepten en kijk voor meer info en aanmelden

Jij wilt toch ook gezond zijn en de wereld veroveren? Health is wealth

Ps. Wil je nog meer motivatie om plantaardig te gaan eten, kijk nu dan de nieuwe docu op Netflix ”Gamechangers” waarin topsporters steeds meer kiezen voor een plantaardige leefstijl omdat het hun prestaties enorm lijkt te verbeteren. Waaronder Arnold Schwarzenegger, Lewis Hamilton en Lionel Messi. Kijk maar zelf naar de wetenschappelijke onderbouwingen en de ervaringen van de topsporters in deze film. En ik kan er over mee praten. Ik ben nog nooit zo gespierd geweest in mijn leven en ook mijn uithoudingsvermogen is zoveel beter geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *