Alles heeft een goddelijke timing!

”Voor alles is een goddelijke timing! Alles gebeurt op het juiste moment, wanneer het de bedoeling is.”
 
Ik merk dat ik zelf nu al dagen hiermee worstel. Ik MOET van alles van mezelf. Ik wil dat gedaan hebben en dat gedaan hebben. Ik heb een enorme waslijst aan dingen die ik gedaan wil hebben. Het lukt alleen allemaal voor geen meter.
 
Ik ben druk met aandacht voor mijn dochtertje, spelen, verzorgen en alles wat daarbij komt kijken. Zoveel mogelijk knuffelen en liefde geven. Daarnaast een partner die ook nog mijn aandacht en liefde verdient. Het huishouden, koken, boodschappen en alles wat daarbij komt kijken. Werken aan mijn bedrijf, zoveel mogelijk waarde creëren, ontwikkelen en leveren. Overal waar ik kan wat betekenen voor anderen. Aandacht voor mijn klanten. Er echt zijn voor mijn klanten. Een sociaal leven in stand houden en dan ook nog eens SUPERBELANGRIJK tijd voor mezelf inroosteren. Mezelf goed verzorgen, goed eten, drinken, rusten en mezelf extra liefde geven en nog meer extra aandacht.
 
Al deze ballen in de lucht houden, steeds voelen dat ik nog steeds te weinig doe. Ik voel een druk van dat moet nog en dat nog en nergens genoeg tijd voor hebben.
 
Maar zodra ik voel dat ALLES, ECHT ALLES een goddelijke timing heeft, hoef ik me nergens meer druk om te maken. Ik voel meteen een rust over me heen komen. Alles dat ik nu voel in dit moment om te doen, dat is het juiste. en wanneer ik dus ieder moment doe wat ik dan voel wat het beste is om dan te doen, dan zal alles altijd op het juiste moment gebeuren. Sowieso gebeurt ALTIJD ALLES op het juiste moment. Dit wetende hoef je je NERGENS ZORGEN OVER TE MAKEN.
 
Ga rustig zitten, neem afstand en concentreer je rustig op je ademhaling. VOEL DAT JE HELEMAAL NIETS MOET! voel dat jij jezelf alleen maar dingen oplegt. Je moet helemaal niets. Je mag genieten van ieder moment en per moment aanvoelen wat je in dat moment wilt doen.
 
Dus laat het moeten los en geniet. Voel wat je NU in dit moment het liefste wilt doen. concentreer je even op je ademhaling. Word even stil en voel wat NU DE BEDOELING IS. Dat is het enige dat je hoeft te doen. en als je dit ieder moment doet, dan zal je steeds weer die innerlijke rust voelen en het vertrouwen dat je het juiste op het juiste moment doet.
Want
 
Alles heeft een goddelijke timing! Geef je over aan het Grote plan van het Universum 
 
Liefs 
 Heb je hulp nodig bij iemand die jou helpt te voelen wat je nu echt ieder moment wilt doen? Wat de bedoeling is in dat moment? Neem dan contact met me op. Vraag nu een gratis intakegesprek aan en dan kijken we vanuit daar verder wat je nodig hebt of meld je aan voor het online programma ‘’Volg je passie vanuit je innerlijk kompas’’ dat te vinden is op http://www.academieonline.nl/ja

Eén antwoord op “Alles heeft een goddelijke timing!”

  1. Goedemorgen,. Ik zou graag op de hoogte blijven van de blogs.

    Dank u wel,

    Warme groet in liefde,
    Rahela de klerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *