Let op wat je zegt tegen jezelf, want je bestaat uit water!

Je lichaam bestaat voor 70% a 80% uit water.

Ook de aarde bestaat uit net zoveel in procenten water als je lichaam. Eigenlijk is er dus meer water dan aarde.

Ons lichaam en de wereld bestaan dus het overgrote deel uit water. De microkosmos staat gelijk aan de macrokosmos. Zo binnen zo buiten zeg ik ook wel eens.

Masaru Emoto heeft onderzoek gedaan naar de watermoleculen op het moment dat ze kristalliseren. Het bleek dat water heel anders op verschillende muziek, gedachten en woorden reageerde.

Zo zagen de kristallen van dankbaarheid, vriendelijkheid en liefde er prachtig uit. Terwijl de kristallen van haat en boosheid en heavy metal muziek er verschrikkelijk en bedorven uitzagen.

Ook de woorden, ‘’Wat ben je prachtig!’’, zagen er prachtig uit en de woorden ‘’Wat ben je lelijk!’’ het tegenovergestelde. Het is dus super belangrijk hoe je tegen jezelf praat en welke muziek je luistert.

Masaru Emoto heeft zelfs een test gedaan met drie verschillende potten met rijst en water. Tegen de ene praatte hij positief, tegen de andere negatief en de laatste negeerde hij. De pot met de rijst waar hij positief tegen praatte, was een hele mooie structuur geworden. De pot met rijst waar hij lelijk tegen deed is helemaal zwart geworden en de pot die hij negeerde was helemaal gaan rotten. Hieruit werd voor hem ook nog extra duidelijk dat negeren dus nog erger is dan de negatieve woorden.

En hij zegt dan ook dat het van super belang is om ook bij kinderen ervoor te zorgen dat ze nooit genegeerd worden. Dit werkt zover door en krijgt men later nog de grootste problemen van. Het is super belangrijk dat je positief tegen jezelf en anderen praat.

Qua muziek voel je je bij sommige liedjes verdrietig en bij anderen weer heel gelukkig. Dit komt doordat de moleculen in het water op de soort geluiden reageert en dit zorgt voor de gevoelens die je voelt.

Het is dus veel beter om lichte, happy muziek te luisteren, dan hele zware duistere muziek. Daarnaast is het weer super belangrijk dat je dankbaar bent en je goed voelt en liefdevolle woorden gebruikt. Dit kan dan alleen maar positief bij je terugkomen.

Wil je harmonie in je leven? Start dan met positieve gedachten, woorden, gevoelens, muziek en daden. Dan zal dat terug gespiegeld worden in je leven.

Daarnaast kun je ook ieder glas dat je drinkt blessen en ieder eten voordat het in je mond verdwijnt even bedanken. Dit heeft een helende werking en werkt weer op een positieve manier door in je lichaam.

Wil jij liever en beter voor je lichaam zorgen, dan zal dit al wonderen veroorzaken. Succes!

Love and Light

Jamie

Ben je klaar met lijden en word het eens tijd om het beste mooiste leven te gaan leiden? Wil je meer helderheid over wat jouw unieke pad is, hoe jij jouw unieke expressie leeft?

Maak dan nu een afspraak voor coaching.

Ik ben de juiste persoon om jou daarbij te helpen.

Stuur een mail naar jamievousten@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *